Aksa tufanı harekatı, Hamas, Gazze ve ziyonist caniler için Öncelikle şunu belirtelim:

         75 Yıldır Filistin topraklarını işgal eden, % 90’ına yakın toprağını gasp eden,

         Başta Gazze olmak üzere geri kalanını da abluka altına alan, üstü açık hapishane yapan,

         Yüzbinlerce Filistinli Müslümanı katleden, en vahşi katliam ve soykırımları (ŞARON’un SABRA ve ŞATİLLA katliamları) yapan,

        Milyonlarca Filistinliyi vatanlarından sürgün eden,

        Hiç aralık vermeden her gün birkaç Filistinliyi katlederek, azar azar hepsini yok eden, her gün Filistinlilerin evlerini yıkıp, zapt eden, ev sahiplerini açıkta bırakan,

        Mescid-i Aksa'ya sürekli baskın yaparak, pis ve kanlı ayakları ile kirleten,

        Müslümanlara namazda iken bile camiye girip zulmeden,

        Gazze ve Hamas'ı da yok ederek, ardından Hizbullah ve İran'ı da imha edip,

        Bizim vatanımızı da içine alan Arz-ı Mevud peşinde koşan,

        LANETLİ KATİL, CANİ, BARBAR, KANSER URU, İSLAM ALEMİNİN KALBİNE SAPLANMIŞ ZEHİRLİ HANÇER ZİYONİST İZRAİLİ ve yılmaz destekçisi en büyük ziyonist küresel canavar ABD(AMEZRAİL) yönetimlerini  ŞİDDETLE VE NEFRETLE KINIYOR,

         Vatanları işgal edilen, zulüm ve soykırıma maruz kalan GAZZE'NİN, HAMAS'IN, Filistin'in yanında olduğumuzu beyan ediyor, İTİDAL ÇAĞRISINI HAMAS'a değil, 75 yıldır saldıran, Müslümanlara kan kusturan ziyonist cani İzrail’e ve hamisi küresel BÜYÜK ŞEYTAN ABD (AMEZRAİL) yönetimine  yapıyor,

          KAHROLSUN LANETLİ ZİYONİST TERÖRİST İZRAİL ve ABD ( AMEZRAİL)!

          “YAŞASIN ŞANLI  GAZZE, HAMAS DİRENİŞİ” diyerek makalemize başlıyoruz.

            GAZZE-HAMAS DİRENİŞİ NEDİR, NASIL NETİCELENİR?

          Pire ile deve, Hamas ile küresel güç AMEZRAİL savaşıyor.

          Bir mucize olmazsa, ZİYONİST KATİL, CANİ, DİKTATÖR Netanyahu, Aksa Tufanı ve izrailli kayıplarla mağduriyet ve mazlumiyet rolü oynayarak, kendine muhalif izrail kamuoyunu da arkasına alıp, BATI ve her zaman destek veren "BÜYÜK ZİYONİST ABD"yi de çok daha fazla arkasına alıp (aldı bile) daha da güçlenerek ve daha önceki savaşlarda daha çok genişlediği gibi, bu savaşta da her türlü insanlık dışı katliamı yapıp, Hamas ve Hizbullah'ı bitirip, gasp ettiği sınırlarındaki bu tehlikeyi bitirdikten sonra,

             İRAN'a saldıracak, nükleer tesislerini vuracak, askeri ve ekonomik gücünü ortadan kaldırıp, rejimi düşürmeyi ve BOP gereği bölmeyi pilanlamaktadır.

           ZATEN ziyonist terör şebeke başı DAHA İLK GÜN HEDEFİ GÖSTERDİ VE İRAN'I SORUMLU TUTTU (Herzog; Hamas'ın abluka altındaki Gazze Şeridi'nden İsrail'e karşı yürüttüğü saldırıları İRAN'dan aldığı emir ve destekle başlattığını söyledi). Esas Pilan; HEM HAMAS'I, GAZZE'Yİ YOK ETMEK, Hizbullah’ı bitirmek, Hem de İRAN'A SALDIRI ZEMİNİNİ OLUŞTURMAK!!! Maalesef TÜM MÜSLÜMAN ALEM LİDERLERİNİ DE YANINA ALARAK.  ZİRA İran’ı istisna tutarsak HEPSİ AMEZRAİLİN AVUCUNDA.

           Allah fırsat vermesin. Her şartta ve her halükarda desteğimiz 75 yıldır işgal, soykırım, katliam ve mezalime uğrayan Gazze'nin, Hamas'ın, Kudüs'ün, Filistin'in yanında oldu, olacak, şartsız olmalıdır. Zerre kadar insanlığı kalan herkes Gazze’nin, Hamas’ın yanında durmalıdır. Sadece Filistin mazlumlarının değil, TÜM ZALİMLERİN KARŞISINDA, TÜM MAZLUMLARIN YANINDA olmalıdır.

              DÜNYA ÜLKELERİ KİMİN YANINDA?

                  Şimdi dünyada ki devletlerin ne dediğine ve kimlerin kimin yanında olduğuna, dost kim düşman kim ona bakalım:

              İRAN: Hamas’ın İsrail’e karşı başlattığı Aksa Tufanı Operasyonu nedeniyle Filistinlileri ve Hamas’ı tebrik ve destek mesajı  vererek, “Aksa Tufanı İsraillilerin yenilebilir olduğunu bir kez daha göstermiş, İsrail’in yenilmezlik efsanesinin kırıldığını” beyan etmiştir.

               ABD (AMEZRAİL): ABD; “Hamas'ın İsrailli sivillere yönelik saldırılarını net bir şekilde kınıyor. İsrail Hükümeti’nin ve halkının yanındayız ve bu saldırılarda hayatını kaybeden İsraillilere başsağlığı diliyor. ABD her zaman İsrailli ortaklarıyla yakın temastadır. İsrail’in kendini savunma hakkına olan bağlılığımız sarsılmaz bir şekilde devam ediyor. Önümüzdeki günlerde Savunma Bakanlığı, İsrail’in kendisini savunmak ve sivillerini terörizmden korumak adına ihtiyaç duyduğu şeyleri sağlamak için çalışacak, İsrail hükümeti ve halkıyla dayanışma içindeyiz."dedi.

            AB: "İsrail ve halkına karşı bu sabah başlatılan, masum vatandaşlara terör ve şiddet uygulayan rastgele saldırıları şiddetle kınıyorum." "İsrail'in bu tür hain saldırılara karşı kendini savunma hakkı vardır." "İsrail ile tam dayanışma içindeyiz"dedi.

             UKRAYNA (Zelenski yönetimine dikkat!!!): Ukrayna İsrail'e tam destek verdiğini ve her türlü askeri desteğe hazır olduğunu açıkladı. Kendisi savaşta ve zor durumda iken bile ziyonist dostu olduğunu açık etti!

            İNGİLTERE, FRANSA, ALMANYA, HİNDİSTAN, BULGARİSTAN VE YONANİSTAN  ziyonist işgalci izrail’e açık destek verdi. KATAR, S. ARABİSTAN, UMMAN ve ÜRDÜN izrail’i sorumlu tuttu. PAKİSTAN iki devletli çözüm üzerinde durdu. MISIR ve BAE İTİDAL tavsiye etti.

             RUSYA: “Başkenti Doğu Kudüs olan 1967 sınırlarıyla bağımsız bir Filistin devleti kurulmasını destekleyen uluslararası yasalar temelindeki müzakere süreciyle çözülebileceğine yönelik ilkeli ve istikrarlı duruşumuzu teyit ediyoruz” dedi.

             TÜRKİYE: "Bölgede sükunetin bir an önce yeniden tesis edilmesine büyük önem veriyor, sivil can kayıplarını şiddetle kınıyoruz"dedi. Yani itidal önerdi.

             AYRICA Belçika, İspanya, İtalya, İsviçre, İrlanda, Hollanda, Hırvatistan, Avusturya, Çekya, Slovenya, Finlandiya, Polonya, Litvanya, Letonya ve Estonya yetkilileri de Hamas'a tepki gösteren ve İsrail'e destek veren mesajlar yayımladı.

                Bu arada ABD-AMEZRAİL, ZİYONİST TERÖR ŞEBEKESİ İZRAİLE UÇAK GEMİSİ GÖNDERİYOR. BİR AVUÇ HAMAS MÜCAHİDİNE VURMAK İÇİN UÇAK GEMİSİ HA! Acaba Hamas için mi gönderiyor?

                     Hamas tek başına bunu yapabilir, savaşı kazanabilir mi? Muhtemelen, ABD, AB, İzrail ittifakına karşı, Rusya, Çin ve İran ittifak desteği ile oldu. İki ittifakın bölgede hakimiyet sağlamak için yaptığı vekalet savaşı olarak görünüyor. Rusya’nın başı dertte ve zayıf zamanı, İran 44 yıldır AMEZRAİL ile mücadele de ve ambargo altında. Çin’in durumu belli. Yani Rusya, Çin ve İran’ın desteğine, Hamas’ın arkasında ne kadar durduklarına, durabileceklerine, gücüne bağlı. İttifaklarla savaş genişleyebilir, yangın büyüyebilir.

                      KESİN OLAN BİR ŞEY VARSA O DA, MAZİSİ DAHA ESKİ AMA 2003’DE BAŞLATILAN “BOP” BÜTÜN HIZIYLA DEVAM EDİYOR. TIKIR TIKIR İŞLEDİ, İŞLEMEYE DEVAM EDİYOR. Bunu bozacak bir gelişme olur mu, istisnalar her zaman mevcut.

                      Kısaca Hamas’ın, Gazze’nin, Filistin’in işi çok zor. Allah yar ve yardımcıları olsun inşallah.

                      Şunu da belirtmemiz ve hakkını teslim etmemiz lazım. BİR AVUÇ HAMAS MÜCAHİDİ, KÜRESEL ZİYONİZME, KÜRESEL CANAVAR ABD’YE KARŞI KORKMADAN, ÖLE ÖLE YILLARDIR MÜCADELE EDİYOR, geri durmuyor. Bunca Müslüman devlet lider ve ordularının yapamadığını, bir avuç mücahit yapıyor. GERÇEK KAHRAMAN BU BİR AVUÇ MÜCAHİTTİR VE YENİLSELERDE ZAFER ONLARINDIR. Zira geçici hayatı değil, ebediyeti kazanıyorlar.

                      Şunu da not edelim. Bizim Yahudi halkı ile bir sorunumuz yok. Sorunumuz ziyonist cani Yahudilerle. Antisiyonist yahudiler bizim insanlık kardeşlerimiz ve canları Hamas mücahitleri kadar kutsal.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber