Aydınlanma zihinsel, duygusal ve zekasal kalıplardan kurtulup varoluşsal özgürlüğe kavuşmaktır. Tekamül sayesinde insan gelişir, olgunlaşır ve aydınlanır. 

Aydınlanma sayesinde birey kim olduğunu, nereden geldiğini ve nereye gideceğini bilir. Bu zekasal kavrayış sayesinde kişi, aydınlanmanın zirvesine ulaşır. 

Aydınlanma sayesinde geçmişin karanlığı ortadan kalkar ve şu anın ışığı gelir. Uyanınca ve aydınlanınca hayat aydınlanma bilinci ile dopdolu olacak. Herkesin bir seçimi olmalıdır. Karanlık mı aydınlık mı? Aydınlığı seçtiğinizde artık eylemlerinizi bilinçli olarak icra edeceksiniz.

Dünya Değişim Akademi’sinde bilimsel tekniklerle uygulanan “Bilinçli Olma Sanatı Değişim Programı” sayesinde aydınlanma ışığını keşfedecek ve bu ışığı herkese yayabileceksiniz.

Ego aydınlanmanın önünde bir engeldir. Ego vermek istemez, tutmak ister. Ego, paylaşmak da istemez. O, sadece kendi mutluluğu için çabalar ama hep de mutsuz olur. Kendisini düşünen kişi, yani bencilce eylemlerde bulunan kişi aydınlanmayı yaşayamaz. Önce kişi, kendini tanımalıdır. Bilinçsizce yaptığı eylemlerin farkına varmalıdır. 

“Bilinçli Olma Değişim Programı” sayesinde eylemler daha farkındalıklı olacaktır. Kişi hem bilinçli eylemlerde bulunacak hem de toplumu bilinçlendirmek için çabalayacaktır. Böylece bencillik ortadan kalkacaktır. Kişi, önce kendi bilinciyle kendisini aydınlatmalı, sonra da başkalarını aydınlatarak onları bilinçlendirmelidir.

Aydınlanma fiziksel, zihinsel, duygusal, zekasal özgürlük sayesinde gerçekleşir. Aydınlanma bir devrimdir ve bu devrim ile her şey alt üst olur. İçsel dünyanızda köklü bir değişim gerçekleşir. Bu değişim sayesinde korkular ortadan kalkar, kuşkular giderilir. Varoluşsal bilgeliğe erişilir ve gerçeğe ulaşılır. Böylece insan mutlak gerçeği keşfeder. 

“Bilinçli Olma Değişim Programı” sayesinde olgunlaşacak ve hem kendinizi hem de yaşamı yeniden  keşfedeceksiniz. Hayatın anlamını idrak edeceksiniz. Varoluşun gizem olduğunu  ve aydınlanmadan bu gizemi çözemeyeceğinizi anlayacaksınız. 

“Bilinçli Olma Değişim Programı” ile olmadığınız şey olmaktan vazgeçecek, doğal halinize geri döneceksiniz. Kendinize doğru bir yolculuk başlayacak. Ebedi özünüze merkezlenerek özün gözüyle kendinizi gözlemleyeceksiniz. Kendinizin farkına varınca aydınlanma yolculuğu da başlayacak. Değişim Sanatı sayesinde aydınlanmaya giden yolu bulacaksınız. 

“Bilinçli Olma Sanatı Değişim Programı”  8 çalışmadan oluşuyor. Her çalışma kırkbeş dakika  sürüyor.  Her çalışmada teorik bilgilendirmeler ve pratik uygulamalar yapılıyor. Her çalışmada  bilinç olgusu   ile ilgili aydınlatıcı bilgilere yer veriliyor. Pratik uygulamalar ise nefes, vücut çalıştırma teknikleri ve gevşeme tekniklerini kapsıyor. Her çalışmanın uygulanışı dinamik olup, teknikler ardı sıra gelen duruşlardan oluşuyor.   

Değişim Teknikleri Değişim Uzmanları rehberliğinde bilimsel, sistematik ve yöntemli şekilde  uygulanıyor. Beden hareketleri nefeslerle birlikte dinamik uygulandığında duygu ve  düşünceler yatışıyor. Geçmiş ve gelecekle ilgilenmiyorsunuz. Bu da anda ve şimdi kalmayı kolaylaştırıyor. Bedendeki uyuşukluk gidiyor. Böylece canlanıyorsunuz ve enerjiniz yükseliyor.
Aydınlanma sayesinde tüm zıtlıklar uyuma dönüşecek. İçinizdeki çatışma son bulacak. Kendinizi bütünleşmiş ve herkesle birlik içinde hissedeceksiniz. 
Aydınlanma sayesinde tüm sınırları aşacak, sizi sınırlayan her şeyden özgür olacaksınız. 

Hayatınızın sorumluluğunu üstlenmek, tüm kalıplardan özgürleşmek ve bilinmeyene yolculuk yapmak istiyorsanız, “Bilinçli Olma Sanatı Değişim Programı”nı uygulayın ve aydınlanma zirvesine erişin. 

Neval Kütük
Dünya Değişim Akademisi
Değişim Uzmanı
www.dunyadegisimakademisi.com
nevalkutuk77@gmail.com

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
EVREN 4 yıl önce

teşekkürler neval hanim, çok güzel



Günebakış Trabzon Haber