banner240
banner237
banner238
Hayatı her şekilde kutlayan kişi, kim olduğu konusunda da net bir bilgiye sahip oldu. Soru işaretleri ortadan kalkar ve zihinsel bölünmeler biter. 
Tüm acılardan kurtulmak için aydınlanmak gerekir. Aydınlanmak için her zaman umut vardır. Bu umut da değişimdir. 
Dünya Değişim Akademi'sinde "Kendini Bilme Sanatı Değişim Programı" sayesinde kendinizi keşfedecek ve değişeceksiniz. Özgürlüğü yaşayacak ve koşulsuz sevgi ile dolacaksınız. 
"Kendini Bilme Sanatı Değişim Programı”nın  işleyişinden biraz bahsedelim. Bu program 8 çalışmadan oluşuyor. Her çalışma kırkbeş dakika  sürüyor.  Her çalışmada teorik bilgilendirmeler ve pratik uygulamalar yapılıyor. Her çalışmada kişinin kendini daha iyi tanımasını sağlayıcı uyandırıcı  aydınlatıcı bilgilere yer veriliyor. Pratik uygulamalar ise nefes, vücut çalıştırma teknikleri ve gevşeme tekniklerini kapsıyor. Her çalışmanın uygulanışı dinamik olup, teknikler ardı sıra gelen duruşlardan oluşuyor.   
Değişim Teknikleri Değişim Uzmanları rehberliğinde bilimsel, sistematik ve yöntemli şekilde  uygulanıyor. Beden hareketleri nefeslerle birlikte dinamik uygulandığında duygu ve  düşünceler yatışıyor. Geçmiş ve gelecekle ilgilenmiyorsunuz. Bu da anda ve şimdi kalmayı kolaylaştırıyor. Bedendeki uyuşukluk gidiyor. Böylece canlanıyorsunuz ve enerjiniz yükseliyor.
Hayatın anlamı var olmaktır. Aydınlanma sayesinde içsel yolculuğunuz derinleşecek ve hayatınız değişim ile yeniden düzenlenecek. 
Neval Kütük 
Dünya Değişim Akademisi
Değişim Uzmanı

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber