Gerçek özgürlük beden olmadığınızı anlamakla başlar. Herkes özgürlük istiyor ama nasıl özgürleşeceğini bilmiyor. Gerçek özgürlük dışarda aranmaz, gerçek özgürlük kişinin içindedir.

Özgür olmak için eş, iş veya mekan değişikliği yapmak gerekmiyor. Kendinizi değiştirmeye başladığınız noktada özgürlük başlıyor. O zaman eylemler değişiyor, farkındalık yükseliyor ve bilinçlilik düzeyi artıyor. O zaman her şeye veya yaşadığınız her olaya farklı bakış açısıyla bakıyorsunuz. 

Dünya Değişim Akademi’sinde bilimsel tekniklerle uygulanan “Bağımlılıklardan Özgürleşme Değişim Programı” sayesinde sizi köleleştiren ve özgürlüğünüzü kısıtlayan bağımlılıklardan kurtulacaksınız.

Değişim Sanatı sayesinde, bağımlılıklarla ilgili farkındalık geliştiğinde bunları fark edip, nasıl kurtulmanız gerektiği ile ilgili bilgi sahibi oluyorsunuz. 

 Gerçek özgürlüğü yaşayacaksınız. Kendiniz ve çevreniz ile olan ilişkileriniz düzelecek ve özgüveniniz artacak. Kendinizi sevecek ve fark edeceksiniz. Cesaretiniz artacak ve yaşamı her yönüyle kabul edeceksiniz. 

Değişim Teknikleri ile yalnızlık sizi rahatsız etmeyecek. Tek başınalığın tadını çıkarabileceksiniz. Yalnızlık acısı, tek başınalık hazzına dönüşecek.

 İçinizdeki sevgiyi herkesle paylaşırsanız günden güne gerçekten özgürleşebilirsiniz. Bencillikten arınınca özgürlük kapıları da açılacak.

“Bağımlılıklardan Özgürleşme Değişim Programı”nın  işleyişinden biraz bahsedelim. Bu program 8 çalışmadan oluşuyor. Her çalışma kırkbeş dakika  sürüyor.  Her çalışmada teorik bilgilendirmeler ve pratik uygulamalar yapılıyor. Her çalışmada “bağımlılıklardan özgürleşme”  ile ilgili aydınlatıcı bilgilere yer veriliyor. Pratik uygulamalar ise nefes, vücut çalıştırma teknikleri ve gevşeme tekniklerini kapsıyor. Her çalışmanın uygulanışı dinamik olup, teknikler ardı sıra gelen duruşlardan oluşuyor.   

Değişim Teknikleri Değişim Uzmanları rehberliğinde bilimsel, sistematik ve yöntemli şekilde  uygulanıyor. Beden hareketleri nefeslerle birlikte dinamik uygulandığında duygu ve  düşünceler yatışıyor. Geçmiş ve gelecekle ilgilenmiyorsunuz. Bu da anda ve şimdi kalmayı kolaylaştırıyor. Bedendeki uyuşukluk gidiyor. Böylece canlanıyorsunuz ve enerjiniz yükseliyor.

Herkesi dostunuz olarak gördüğünüzde kendinize de yabancılaşmayacaksınız. İçsel ve dışsal özgürlüğe kavuşacaksınız. O zaman sınırlar da kalkacak. Engeller aşılacak. Korkulardan arınınca daha net kararlar verebileceksiniz. 

Hayatınızın sorumluluğunu üstlenin ve gerçek özgürlüğe kucak açın. Gerçek özgürlük dışarda değil, içinizdedir.

Neval Kütük

Dünya Değişim Akademisi

Değişim Uzmanı

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber