banner240
banner237
banner238

Bir insan barış içinde olmak istiyorsa çiçek gibi olmalıdır çünkü çiçekler asla savaşmaz. Ama güçlü görünmek isteyen ve egosu şişen insan, kaya gibi sert olmak ister çünkü herkese hükmetmek ister. Kaya serttir ve çiçeğe kıyasla çirkindir. Sert olan her şey çirkindir ama yumuşak olan her şey ise güzeldir.

Savaş ne kadar çirkinse, barış ise güzeldir. İç dünyasında barışı koruyan ve çatışmayı durduran kişi, dış dünyada da savaşı yok eder. İnsanlık gerçek barıştan uzaklaştıkça kendi öz varlığından da uzaklaşıyor ve yapay çiçeklere benziyor. Yapay ve plastik çiçekler dayanıklıdır ama orijinal değildir. Gerçek çiçek sabahleyin açar, herkese gülümser, barışı simgeler, sonra da gider. Gerçek çiçek yumuşaktır ve su gibidir. Akışkandır, uyumludur.

Siz sevdiğiniz kişiye çiçek mi hediye edersiniz yoksa taş mı? Tabi ki çiçek. Çünkü çiçekler barış kokar. Çiçek her ne kadar güçsüz görünse de varoluşsal bir mucizedir. Gerçek ne kadar yüksekte o kadar yumuşaktır. Gerçeğin içinde olan insan savaşmaz ve barış içinde olur. Barış her an ve 'şimdi'de çiçeklenir. O zaman farkındalık da çiçek açar, bilinçlilik yükselir ve zihin tek odaklı olur.

‘’ Kendinle Barış Değişim Programı”nın  işleyişinden biraz bahsedelim. Bu program 8 çalışmadan oluşuyor. Her çalışma kırkbeş dakika  sürüyor.  Her çalışmada içsel barışa nasıl ulaşılacağı ile ilgili  derin,  kapsamlı teorik bilgilendirmeler ve pratik uygulamalar yapılıyor.  Pratik uygulamalar ise nefes, vücut çalıştırma teknikleri ve gerginliği atma tekniklerini kapsıyor. Her çalışmanın uygulanışı dinamik olup, teknikler ardı sıra gelen duruşlardan oluşuyor.   

Değişim Teknikleri Değişim Uzmanları rehberliğinde bilimsel, sistematik ve yöntemli şekilde  uygulanıyor. Beden hareketleri nefeslerle birlikte dinamik uygulandığında duygu ve  düşünceler yatışıyor. Geçmiş ve gelecekle ilgilenmiyorsunuz. Bu da anda ve şimdi kalmayı kolaylaştırıyor. Bedendeki uyuşukluk gidiyor. Böylece canlanıyorsunuz ve enerjiniz yükseliyor.

Değişim Sanatı sayesinde Değişim Teknikleriyle herkese barış dolu dünya getirebilirsiniz. O zaman saadet ile dolacaksınız. Unutmayın ki, barışın güçle hiçbir ilgisi yoktur. Gerçek barış güçten özgürdür, şiddetten bağımsızdır ve son derece yumuşaktır. İçsel ve dış dünyada çatışma içinde olan insan ebedi özünden uzaklaşır ve gerçek barışa erişemez.

Eğer barış ve huzur içinde olmak istiyorsanız, önce onu kendi kalbinizde ve bünyenizde inşa edin sonra da herkese yayın…

Mutlu değişimler..

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber