banner240
banner237
banner238

Kendinizle rahat olmadığınızda, gergin olduğunuzda ve içsel savaş arttığında acılar da artar. Strese girersiniz ve bu stresi herkese yansıtmaya başlarsınız. İçsel bir gerilim başladığında bu gerginliği gidermek için kendinizle savaşmadığınızda başkalarıyla savaşmaya başlarsınız. O zaman içsel çatışma bitmez ve dünyadaki barıştan da söz edilemez.

Başkalarıyla savaşarak  içinizdeki negatifleri boşaltırsınız ya da negatifler içinde boğulursunuz. Eğer içinizdeki negatiflerle savaşarak onları yenerseniz, kendinizi de fethedersiniz. Tüm içsel çatışmalardan özgürleştiğinizde, şiddet de ortadan kalkar ve barış tohumları her yere ekilir.

İçsel çatışma ve şiddet sona erdiğinde dışardaki savaş da biter. Böylece içsel bir birlik, bütünlük, uyum ve denge oluşur. Barış insanı olursunuz ve şiddet size yaklaşamaz. Dışarıdaki kimseyle çatışmazsınız.

Şiddetin ve içsel çatışmanın nedeni iyi ve kötünün çatışmasıdır. Çocukluktan beri herkes ‘’iyi insan’’ olmak için koşullandırılmıştır.‘’İyi insan’’ imajını gerçekleştiremediğinizi düşündüğünüzde ve ‘’iyi insan’’ olmak için mücadele ettiğinizde içsel çatışma artar.

İçsel çatışma ve hesaplaşmalardan kurtulmak için gerçekten kim olduğunuzu bilmeniz gerekir. Dünya Değişim Akademisi’nde Değişim Uzmanları aracılığıyla sunulan ‘’Şiddeti Aşma Sanatı’’ Değişim Programı ile içsel çatışma ve şiddet ortadan kalkacak. Tüm dünyaya barış enerjisi gelecek. İç dünyadaki savaş enerjisi, barış enerjisine dönüşecek. Barış tohumları filizlenecek ve tüm dünyada barış zaferi kutlanacak.

‘’Şiddeti Aşma Sanatı’’ Değişim Programı’nın  işleyişinden biraz bahsedelim. Bu program 8 çalışmadan oluşuyor. Her çalışma kırk beş dakika  sürüyor.  Her çalışmada çatışma ve şiddetin ortadan kaldırılmasına yönelik farkındalığı artırıcı  derin,  kapsamlı teorik bilgilendirmeler ve pratik uygulamalar yapılıyor.  Pratik uygulamalar ise nefes, vücut çalıştırma teknikleri ve gerginliği atma tekniklerini kapsıyor. Her çalışmanın uygulanışı dinamik olup, teknikler ardı sıra gelen duruşlardan oluşuyor.   

Değişim Teknikleri Değişim Uzmanları rehberliğinde bilimsel, sistematik ve yöntemli şekilde  uygulanıyor. Beden hareketleri nefeslerle birlikte dinamik uygulandığında duygu ve  düşünceler yatışıyor. Geçmiş ve gelecekle ilgilenmiyorsunuz. Bu da anda ve şimdi kalmayı kolaylaştırıyor. Bedendeki uyuşukluk gidiyor. Böylece canlanıyorsunuz ve enerjiniz yükseliyor.

Değişim Sanatı sayesinde barış yolunda yürüme cesaretine sahip olacaksınız. Böylece olgunlaşacak ve yaşamda barış deneyimleriniz artaracak. Barış yolunda acele etmeden yürümeye devam edeceksiniz. Değişim sayesinde iç dünyanızdaki savaşı yenerek dış dünyadaki barışı kucaklayacaksınız.

Mutlu değişimler…

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Sema Islim 2 yıl önce

ne güzel bir yazı olmuş..çok farkındalık etkisi oldu..teşekkür ederim..

Avatar
Hatice Özel 2 yıl önce

İçsel savaşların bitmesi ve barışa tüm dünya ile birlikte ulaşma dileğiyle

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber