Ortahisar Belediyesi Kurucu Başkanı ve iki dönem de Ortahisar Belediyesinde Başkanlık görevi yapan Av. Ahmet Metin Genç 
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Olduktan sonra Ortahisar Belediyesi Başkanlıgını adaşı CHP li Makina Mühendisi Ahmet Kaya'ya devredip giderken bir çok çalışma arkadaşınıda yanında aldı götürdü.
Sadece arkadaşlarını getirmedi aldıgımız duyumlara göre bazı gelir kaynaklarını ve Ortahisar belediyesi bütçesi ile yapılan hatta ve hatta belkide bu işlerin yapılması için Ortahisar belediyesi adına kredi kullanılan parasının Ortahisar belediyesi tarafından ödenecek olan yatırımlarıda büyükşehir uhdesine alarak gittiği söylenmektedir.
Bunlar neler diye araştırdıgımızda Ortahisar Belediyesi sınırları içersinde bulunan  tüm taş ocaklarının gelirlerini büyükşehir belediyesine aktarmış.
Yine Büyük umutlarla kurdugu Ortahisarın elektrik ihtiyacını buradan karşılıcagını söyledigi buradan gelecek olan gelirinde ortahisar belediyesine kalacagını söylediği Güneş enerji sistemini büyükşehir belediyesi uhdesine aktardıgı söylenmektedir.
Şimdi Buradan yeni secilen Ortahisar Belediye Başkanı Halkın sevdiği Kaya gibi Başkan Ahmet Kaya Başkanıma bu yazım ile sormak isterim eger bu duyumlar doğru ise bunu cıkıp Ortahisar halkına söylemeniz gerekiyor.
Eger bu duyumlar doğru değil ise bizlerde gereken bilgiyi bu köşemizden doğru değildir. 
Ortahisara yapılan yatırımlar yerinde kalmıştır diye çagrımızı yaparız

Ha şunu belirteyim bir önceki yazımda belirttiğim Ak parti il başkanı sayın Sezgin Mumcu başanı unutmadım 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber