İstiklal şairimiz Üstad Akif; Bedr'in aslanları ancak bu kadar şanlı idi" demişti Çanakkale Şehitlerimiz için.

                  Evet dün Bedr’in Arslanları Çanakkale Şehitlerimiz idi.

                  Bugün ise “GAZZE ŞEHİTLERİ, HAMAS MÜCAHİTLERİDİR”

                  Bu önemli tespitten sonra, Gazze ile ilgili basında ve sosyal basında söylediğimiz ve söylenen mühim tespitlere geçelim.

                      *” Dünyada kaç “ İNSAN” kaldı? ( Pırof. Dr. İ. H. Aydın paylaşımı)

                      Evet.Bir avuç Gazzeli yiğitten ve dünyada çok az duyarlı insandan başka!

                     *”Olmayan ‘İslam Alemi’ nin Gazze ile imtihanı…” (Pırof. Dr. İ. H. Aydın’ın paylaşımı). Evet. Gazze imtihanını tümüyle kaybettik!

                     *GAZZE'de insanlık tarihinin en vahşi, barbar, cani katliam ve soykırımı devam ederken, insanlar cayır cayır yanarken, bizim tek derdimiz seçim!

                 *Ziyonist canilerin GAZZE KATLİAM VE SOYKIRIMI  gündemimizden çoğunlukla düştü! Müslüman alemin atanmış, tayin edilmiş kukla ve naylon ya da kartondan kaplan BÖYÜK KÜRESEL idarecileri! daha rahat! Unutulmasını ve bir an önce gündemden düşmesini bekliyorlar ki, tabanlarından baskı bitsin, halk, ikiyüzlülüğü, satılmışlığı farketmesin!

                    HALA LİDER DİYE ORTALIKTA GÖRÜNECEK MİSİNİZ?

                    ZİYONİSTLER İSE ÇOK ÇOK DAHA RAHAT!

                   EN RAHAT İSE ÇİN. ZİRA GAZZE SOYKIRIMI, ÇİN'İN D. TÜRKİSTAN MEZALİMİNİ tümüyle UNUTTURDU. Unutulmuşu da unutturdu!

                  *İsrail ordusu, okula sığınan Filistinlileri bombaladı. (Basından)

                  *”Babam Derdi Ki Yavrum! Borç İnsana Tasmadır, Kölelik Fermanına, hem de mühür basmadır.”(C. Numanoğlu) (

                 Evet. Müslüman milletlerin başında bulunan kukla idarecilerin, ülkelerini borç batağına saplayıp, tasmaya maruz kaldıkları, kölelik fermanına mühür bastıkları, Müslüman alemin başına tebelleş olmuş karton idarecilerin durumu gibi.

               *Ziyonist AMEZRAİL'in (ABD ve İzrail) katliam, vahşet ve soykırımına ses çıkarmamakla kurtaracağını, sıranın kendilerine gelmeyeceğini ( esas insanlık ve kemal derecesinde Müslümanlık, sıranın kendisine gelmeyeceğini bilse de susmamak olduğu halde) sananlar!  TARİHTEN HİÇ DERS ALMADINIZ MI?

              Afganistan, Bosna, Çeçenistan, Irak, Suriye, Libya, Yemen, D. Türkistan, Arakan, Kırım ders almak için yeterli olmadı mı?

              SARI ÖKÜZ HİKAYESİNİ HİÇ DUYMADINIZ MI?

              *Hani "Can Tehlikesi" sözkonusu olduğunda, “Farz” bırakılır, “Can” kurtarılırdı? “Can kurtarma” Farzın önüne geçer, öncelikli “Farz” olurdu?

              *Müslümanların başına tebelleş olmuş, birileri tarafından atanmış, tayin edilmiş “KARTONDAN KAPLAN”, “BÖYÜK” idareciler, yıllardır S. Amerika tarafından iç ve dış savaş ile yerle yeksan edilmiş YEMEN (Husi Müslümanlar) kadar da mı olamadınız?! Yemen’den de daha zayıf, güçsüz ve fakir misiniz? YOKSA SİZ, SİZİ ATAYANLARIN ESİRİMİSİNİZ?!

                 *Yemen'deki Husiler,İsrail'e gitmekte olan bir konteyner gemisini İHA ile hedef aldı. (Basından)

                 *Ziyonist vahşet ve soykırım ve şanlı GAZZE DİRENİŞİ birçok şeyi açığa çıkardı! Maskeler düştü! Birçok bilinenin doğru olmadığını ortaya çıkardı! Hususen ziyonist Amezrail’in yenilmezliği ve Müslüman alemin sözde böyük küresel lider iddialarını da.

                  *ABD’de bir lise talebesi, annesi Filistin’i destekliyor ( Filistin menşeli bir aile) diye  okuldan atıldı. (Basından)

                  İşte ABD ve işte Batı! Eğer bu aile; Türk menşeli ve İstiklal Savaşında yaşamış olsa ve “ Kuvay-ı Milliye”yi destekleseydi, aynı şekilde mektebinden atılacaktı.

                  *İran’da, İzrail adına casusluk yapmaktan suçlu bulunan bir kişi, ülkenin güneydoğusundaki Sistan-Beluçistan eyaletinde idam edildi. (Basından)

                   Bizde de vatan hainleri ve kasten can alanlar cezaevlerinde besleniyor!

                  *Fransa'da, Boyun Eğmeyen Fransa Partisi (LFI) milletvekili Thomas Portes, Gazze'de savaş suçu işleyen Fransız asıllı İzrail askerlerinin adalet karşısında hesap vermesini istedi. (Basından)

                   Biz de, Türkiye asıllı, Türkiye’den gitme ve ziyonist caniler safında savaşan ve savaş suçu işleyen İzrail askerlerinin adalet karşısında hesap vermesini istedik mi? İsteyecek miyiz?

                   *Vekil HASAN BİTMEZ; Mecliste Gazze’nin sesi olurken, Gazze şehitlerine şehadet ederken, ziyonist barbarların mezalim ve soykırımını dile getirirken, milletin sesi, halka tercüman olurken, Gazze ile beraber O’ da son nefesini verdi. Ebedi ikameti Cennet olsun inşallah.

                *Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, KKTC’de Yahudilerin konut ve arazi satın alarak ‘işgal planı’ uyguladıkları iddialarına sert yanıt verdi. Tatar, KKTC’de yabancılara özellikle İsrail vatandaşlarına yapılan toprak satışıyla ilgili önemli tedbirler aldıklarını söyledi. (Basından)

                   *Kudüs'le ilgili ne konuşursak konuşalım, ne yazarsak yazalım oradakilere bir faydası olmuyor. Siyasi erki elinde tutanlar maalesef çözüm üretemiyorlar. Büyük bir başarısızlık var. Onlar, yarın düşmanlarımızla yine müttefik olurlar. İnsanlık adına sulhu sağlayamayan acizleriz. (Katıldığım Mustafa Aydın hocanın paylaşımı)

                   *Bir parti başkanı, dergahın şeyhi, gazetenin başmuharriri, sendikanın yöneticisi, kurumun idarecisi ve benzerleri bir karar aldığında doğru mu, değil mi düşünmeden, sorup etmeden kabullenmek ne kadar insanidir? Eğer baştaki esir alınırsa bizde gönüllü köle olmaz mıyız? Düşünelim! (Katıldığım M. Aydın hocanın paylaşımı)

                    *Dünyada ki resmi kurumlar kuvvetli devletlerin maşasıdır. Hiçbir kuruluşun adalet ve insanlık derdi yoktur. Dünya, yazılan tez ve akademik yazıların hiçbir faydasını görmüyor, sadece teknoloji sayesinde daha çok insanı öldürüyor. Bugün seyredenler, yarın ölmek için sırasını bekliyor. (Katıldığım M. Aydın hocanın paylaşımı)

                    *”GERÇEKLEŞTİRİLEN VAHŞET, TAHRİP EDİLEN İNANÇ VE SAPKIN FİKİRLERE DAYANIYOR” (DİB Ali Erbaş) Doğruya doğru.

                    *Futbolla yatıp kalkan bir milletin gündeminde, nasıl olacak ki Gazze 'deki vahşet, bir hakemin yediği yumruk kadar. (Sosyal basından alıntı)

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber