banner240
banner237
banner238

İnsanın bilinçliliği yükselince farkındalık gücü artar ve gerilim yok olur. O zaman gözlemci hal deneyimlenir ve kişi anda kalır.

Anda kalma deneyimlendiğinde tepkisellik ortadan kalkar. Bireysellik deneyimlenir ve varoluşsal haz, mutluluk, saadet ortaya çıkar. Eğer kişi, kendini bilince açarsa bilinç de kendisini bireye açar. 

Bilinçlilik yükseldiğinde kişi eylemlerinin esiri olmaz, özgürleşme gerçekleşir. Gözlemci olma halinde kişi, olup biten herşeyi kabul eder ve her şeyi tam bir farkındalıkla yapar. O zaman hatalarından ders alır ve aynı hataları tekrarlamaz.

Dünya Değişim Akademi'sinde bilimsel tekniklerle uygulanan "Bilinçli Olma Sanatı Değişim Programı” sayesinde ego aşılır ve birey bilinçlilik sayesinde bütünlük haline ulaşır. O zaman kendisini bulur. Bencillikten arınma gerçekleşir ve birey önce kendini değil, başkalarını düşünür.

“Bilinçli Olma Sanatı Değişim Programı”nın  işleyişinden biraz bahsedelim. Bu program 8 çalışmadan oluşuyor. Her çalışma kırkbeş dakika  sürüyor.  Her çalışmada “bilinç” ile ilgili derin,  kapsamlı teorik bilgilendirmeler ve pratik uygulamalar yapılıyor.  Pratik uygulamalar ise nefes, vücut çalıştırma teknikleri ve gevşeme tekniklerini kapsıyor. Her çalışmanın uygulanışı dinamik olup, teknikler ardı sıra gelen duruşlardan oluşuyor.   

Değişim Teknikleri Değişim Uzmanları rehberliğinde bilimsel, sistematik ve yöntemli şekilde  uygulanıyor. Beden hareketleri nefeslerle birlikte dinamik uygulandığında duygu ve  düşünceler yatışıyor. Geçmiş ve gelecekle ilgilenmiyorsunuz. Bu da anda ve şimdi kalmayı kolaylaştırıyor. Bedendeki uyuşukluk gidiyor. Böylece canlanıyorsunuz ve enerjiniz yükseliyor.

Değişim Sanatı sayesinde korkular ortadan kalkar ve özgüven gücü gelişir. Öz bilinçliliğin yükselmesi ile yaşamanın gerçek tadını alacak ve gerçek mutluluğu yaşayacaksınız. 

Neval Kütük

Değişim Uzmanı

Dünya Değişim Akademisi

www.dunyadegisimakademisi.com

nevalkutuk77@gmail.com

0530 877 06 04

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Sema islim 3 yıl önce

Harika bir değişim programı daha

Avatar
Burcu Bereket 3 yıl önce

Bilinçli olmak için çok güze çalışmalar

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber