Ligde an itibarıyla oynanan 25 hafta var, Trabzonspor bunların 13 haftasını iç sahada, 12 haftasını dış sahada oynadı, 13 iç saha müsabakasının 7 haftasını hafta içi, 6 haftasını hafta sonu oynadı, keza deplasman maçlarınında, 7 haftasını hafta sonu, 5 haftasını hafta içi oynadı.

Hafta içi maçlarının genelde saat 20:00’da oynandığını varsayarsak buna söylenecek bir sözümüz yok ancak, Trabzonspor hafta içi maçlarından Perşembe gününe denk gelen 2 müsabakanın 1 tanesini saat 16:00’da, 1 tanesinide saat 17:00’da oynadı.

Trabzonspor Hafta sonu oynanan müsabakalardan, 7 iç saha maçlarına baktığımızda, 4 maçın saat 19:00’da oynanmış, 3 maçınsa 16:00’da oynanmış olduğunu görüyoruz, keza deplasman maçlarıda bu oranda.

Bu arada Trabzonspor saat 19:00’da oynadığı 4 Hafta sonu müsabakasının 2 müsabakasının Galatasaray ve Fenerbahçe ile olduğunu var sayarsak bu bir lütuf değil, kendi arzuları olduğunu kolayca anlaya biliriz, Buda gösteriyorki Trabzonspor’a şu ana dek hafta sonu akşam müsabakası 2 kez vermişler.

Şampiyonluğa giden takımın maçlarını hafta içi veya Cumartesi gündüz saatine koymak nedir anlamak mümkün değil, bu art niyetten başka bir şey değildir, yada bir operasyon çeşididir diye düşünüyorum.

Sonuç olarak, Trabzonspor’un şampiyonluğa gittiğini ve artık, iç ve dış saha ayrımı yapmadan maçlarının hafta içi olanların saat 19:00 yada 20:00’dan başka saatlerde olmaması, hafta sonu olan maçlarınsa saat 19:00’dan başka saatlerde olmaması gerektiği savunuyor ve talep ediyoruz.

Lig yarışında geri kalmış Büyük sayılan takımların maçlarını halen akşam saatlerine koymalarını, reyting kaygısından olduğunu anlayabiliyorum ancak, onların artık Reytinge dair hiçbir katkıları olmayacağı da aşikardır, bu durumda bu konuda hala ısrar etmek abesle iştigal ve Trabzonspor düşmanlığıdır. 

Trabzonspor, şampiyonluk yolunda reytingine vurgun olduğunuz takımlara puan farkı attı gidiyor, bu nedenle Trabzonspor’a karşı var idiyse bir operasyonunuz artık hiç bir işe yaramayacak bu nedenle;

Ligin 26.haftasından sonra ki haftaların proğramı henüz açıklanmamış olmasından mütevellit, maç gün ve saatlerini Trabzonspor’un taraftarının arzusu doğrultusunda açıklanmasını şiddetle talep ediyoruz.

Bu konuda Trabzonspor yönetimi, ligin 26.haftadan itibarenki proğram açıklanmadan acilen girişimlerde bulunması gerekmektedir, bu bir çağrıdır. 

(2010-11 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR)

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Kemal yamiç 2 yıl önce

O sene bu sene şampıyonluk yolunda her zaman taraftar olarak stadda takıma destek için hazırız



Günebakış Trabzon Haber