AK Parti Trabzon İl Başkanlığı Milletvekilleri ve İl Yönetimiyle Basının Karşısına Çıkıp Adeta Sevinç Gösterisi Yaptılar

İl Başkanı Sezgin Mumcu konuşmasına başlarken biz Türkiye’de Trabzon birinci parti seçildik 2024 seçimlerinde Türkiye genelinde Ak Parti büyükşehir belediyelerinde en yüksek oyu aldık.

Bizler başarımıza başarı kattık dediğinde kendisi bile bu dediğine inanmadı gibi geldi

Acaba 2019 yılında mahalli idareler seçiminde parti partisinin yani  AK Partinin , 307.167,bin oy alarak  %64,61 oranında olduğunu unuttu mu unuttu ise bir yönetici çıkıp kendisine başkanım biz başarılı olmadık oy oranımız düştü deme dimi yada deme cesaretini bulamadı mı galiba bulamadı.

Hele hele işin asıl gülüncü ise yanında oturan çiçeği burnunda Büyükşehir  Belediyesi Başkanı seçilen AV. Ahmet Metin Genç ise sözüne başlarken biraz sert üslubu ile ben genel başkanımız ve Cumhurbaşkanımıza verdiğim sözümü tuttum Türkiye genelinde Büyükşehirler arasında en yüksek oyu alarak seçilen bir Büyükşehir Belediye başkanıyım  diyerek kendisini başarılı olarak göstermeye çalışıyor.

Olmadı sayın il Başkanım Sezgin Mumcu ve Büyükşehir Belediye Başkanım Av. Ahmet metin Genç olmadı  sizler başarılı olamadınız birilerini yani diğer illeri örnek göstererek kendinizi başarılı olduk diyerek övünemezsiniz bu davaya gönül verenleri kandırmaya çalışamazsınız.

Bu davaya bu parti üyelerine sokakta vatandaşa üsten bakarak bu partiden bu kadar oy neden gitti nereye gitti diye oturup araştırmadan basının karşısına geçip mesaj biz başarılı olduk diyemezsiniz.

Bu kaybolan oyun neden kaybolduğunu ben size anlatayım.

Öncelikle Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Genç hiç araştırdın mı bu oy kaybım nedendir diye ben anlatayım size kurucu Belediye başkanı olduğunuz Ortahisar belediyesinde kaç çalışanınız size oy verdi hiç düşündünüz mi evet oy verenler size yakın kişiler al kademede çalışan işçilerden oy alabildiniz mi alamadınız çünkü onları ücret konusunda çok mağdur ettiniz.

Ayrıca özelikle makine ikmal şubesinde satın alma bölümünde hangi müdürler hangi başkan yardımcıları kendi araçlarını veya yakınlarının araçlarını belediye imkanları ile yaptırdıklarını biliyor muydunuz sadece satın almayı bir yerden yapıldığını biliyor muydunuz küçük araba parçasını büyük araba parçasını aynı yerden alındını biliyor muydunuz buradan neden alındıgını sordunuzmu bu iş yeri hangi milletvekili yakını oldugunu biliyormusunuz bu milletvekilimi burdan alın diye size mi talimat verdi yoksa oranın yetkilisinemi satın alma görevlisi her gün bu işyerinin patron koltugunda oturup talimat verdiğini duymadınızmı orijinal parası ödeyip yan sanayi parçası alındını biliyor muydunuz  orada çalışan işçileri hiç gidip buralarda neler oluyor diye rahatsızlık yada sıkıntı var mı diye dinlediniz mi dinlemediğinize eminim bizler bunları duyduk ve dinledik.

Asfalt şantiyesine kaç sefer gittiniz orada yüklü özel şahıs kamyonlarının yüklendikten sonra kantardan kaç sefer geçtiğini duydunuz mu her geçme için ayrı bir para aldığını duydunuz mu bunu kabul etmeyen kantar görevlisinin yerini değiştiğini duydunuz mu duymazsınız çünkü bunları örtbas eden sizin yakın çalışma arkadaşlarınız bizler bu duyumları yazdık hiç okudunuz mu yok çünkü size sizin yakın çalışma arkadaşını duyurmadı.

Sizi ziyarete gelen vatandaşın sizin yanınıza gelmesi için kaç kişiye dert anlatmak zorunda kaldığını duydunuz mu sadece özel kalemde derdini anlatmaya çalışan vatandaş özel kalem müdürüne bile ulaşmadan derdinden vaz geçip gittiğini duydunuz mu duymazsınız neden mi vatandaştan koptunuz kopartıldınız işte sayın Başkanım Halkın sevdiği Ahmet Başkanı halktan uzaklaştırıldınız.

Açılışlara yada incelemelere gittiğinizde sizin yanınıza gelmeye çalışan vatandaşı yanınızda gezen kişilerin size yanaştırmadığını fark ettiniz mi fark etmediniz ama bu vatandaş fark etti onun için oy oranı düştü vatandaş seçmen sizin üsten baktığınızı düşündü.

Şimdi 2019 yılında 307.167, %64,61  olan oyun 2024 yılında 234.839  %51.48  bu oyun buraya düşmesini aradaki 72.328 bin oyun yani %13,13 oyun nereye gittiğini hiç düşündünüz mü evet düşünmediniz neden mi başkanım yanınızdaki kişiler bunu düşünmenize fırsat vermediler.

EVET BAŞKANIM DOST ACI SÖYLER AMA DORUYU SÖYLER DERLER

İNŞALLAH KURUCU BAŞKAN OLDUGUNUZ ORTAHİSAR BELEDİYESİNDEKİ BU YANLIŞLARI BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BAŞKANLIGINDA YAPILMAZSINIZ BEŞ YIL KISA BİR SÜRE UZUN OLSADA BU DÜŞEN OY ORANINI DAHA AŞAGIYA DÜŞÜRMEYİP DAHA YUKARIYA TAŞIRSINIZ BEKLEYİP GÖRECEZ ARTIK

SAYIN MUMCU SİZİ UNUTMADIM BİR DAHAKİ YAZIMDA SİZEDE DİYECEKLERİM VAR İLÇE BAŞKANLARINADA BİLESİNİZ DEDİM

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber