Trabzon merkezde, meydan parkında bulunan TRABZONSPOR logosu ve TRABZON yazısı oldukça ilgi görüyor.

Trabzon’lu olsun, Trabzonspor’lu olsun, yada yabancı veya başka takım taraftarı olsun hiç farketmiyor, Trabzonspor ve Trabzon logosunu görenin ilgisini çekiyor ve ilgi duyan bütün insanlarda o logo ve yazı ile Trabzon hatırası adına fotoğraf çekiliyor, Selfie yapıyor. Bunlara yabancı turistler de dahil.

Ayrıca, Bizim için çok ama çok önemli olan, Trabzonspor’un 2010-11 futbol sezonunda çalınan şampiyonluğunu, futbolda adaleti ve bu şehirin namusunu simgeleyen bir ŞİKE anıtımız var.

Bu şike anıtı, başta Halit ŞAHİN kardeşimizin çok büyük emekleri ile, ayrıca binlerce insanın, Trabzonspor taraftarının, katkıları ile çok büyük mesailer ve çileler çekilerek, büyük meblağlar harcanarak yapıldı. 

Eski Trabzon Büyük Şehir Belediye başkanı, sn.Orhan Fevzi GÜMRÜKÇÜOĞLU bu anıtı yapan arkadaşlara, anıtı meydan parkına koyarız diye söz vermiş olmasına rağmen, muhakkak kendine göre haklı sebeplerden ötürü bu anıtı meydan parkına koymadı, koydurmadı yada koyamadı, her ne olduda bu anıt meydan parkına koyulmadı ise bilmiyorum, ama bugünkü büyük şehir belediye başkanımız sn.Murat ZORLUOĞLU bu anıtı, meydan parkına istese koyar diye düşünüyorum, koymalıda yani rica ediyoruz.

Zaten bu günlerde Trabzon’un bütün mahalleleri de dahil olmak üzere, meydanın her alanı, caddesi şantiye alanına dönmüş durumda iken bu şike anıtınıda bu arada hallediverirsen çok makbule geçecek başkanım.

Söz konusu anıt şu an Akyazı’da bulunuyor. Bu anıt stadın orada sadece ayda iki maç oynandığından, ayda iki sefer insanlar tarafından görülebiliyor, yazın ise aylarca kimse görmüyor, hemde görüldüğü zaman, rakip takım taraftarları olmadığı için, sadece Trabzonspor taraftarları tarafından görülüyor, bu böyle olmamalı olmazda.

O anıt oradan alınıp ivedi şekilde, meydan parkına getirilmeli ve sabit bir alana yerleştirilmeli, neden biliyormusunuz, çünkü Trabzonspor bu şehirin herşeyi namusudur da, ondan.

Trabzonspor bu şehirde üvey evlat muamelesi göremez, bu kimseninde haddi değildir. Ben size bu anıtın meydan parkında sabit yerine koyulduğunda neler olabileceğini, hele bir anlatayım belki aklınıza gelmiyordur, belki bu şehire düşmanlık edenlerden korkuyorsunuz bilmiyorum ama, 
o anıt o meydan parkında, Trabzonspor logosundan daha çok ilgi çeker, turist çeker, Trabzon’da canlı yayınlar hep oradan yapılır, reklamın ağa babası olur ve meydan civarındaki esnafta Trabzonluda kazanır.

Ayrıca bu şehirin namus davasına sahip çıkmış olursunuz, korkmayın iyi bişe yapmış olursunuz, kimse size bişi demez kızmaz korkmayın o ŞİKE anıtını meydan parkına getirin.

Meydan parkına Trabzonspor logosu ve TRABZON yazısı çok şık ve canlılık katmaktadır ve çok yakışmaktadır. Şimdi lütfen bu alana ŞİKE anıtınıda koyarak eksik olan tarafımızı tamamlayın, bu üçlü zaten ayrılmaz bir bütündür. 

TRABZON yazısı 
TRABZONSPOR LOGOSU ve 
ŞİKE anıtı
Bu üçlü meydanda buluşacak başkada mümkünü yoktur.

(2010-11 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR)

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber