Akşam yanı 19.11.2020 günü akşamı bir tv kanalında konuşan Bülent Arınç’ı izlerken adeta şaşkına döndüm. Halen terör örgütü ile olan ilişkilerinden dolayı hapishanelerde tutuklu bulunan Selahattin Demirtaş ve Feto soruşturmalarından tutuklu bulunan Osman Kavala gibi şahısların avukatlığına soyunmuş bir Bülent Arınç izledim.

Yahu be kardeşim senin başka işin yok mu, sana mı kalmış terör örgütü ilişkili insanları savunmak. Senin savunduğun insanların bu ülkede hangi olayların teşvik ve tahrikçisi olduğunu halen öğrenemedin mi? Asla öğrenmemiş olamazsın, senin Erdoğan’ı öven sözlerine kimseyi kandıramazsın.

Selahattin Demirtaş’ın PKK terör örgütü ile olan ilişkileri bütün dünya bilinmektedir. Keza, Osman Kavala’nın 15 Temmuz hain darbe girişimi ile olan ilişkisi nedeniyle tutuklandığı da herkes tarafından çok iyi bilinen gerçeklerdir.

Bu şahısları savunacak kişi ve zümre ülkemizde yeterinden fazla var. Bu savunmanın Bülent Arınç tarafından yapılması, hakkında ileri sürülen Fetocu iddia ve isnatlarını güçlendirmektedir.

Sayın Bülent Arınç, Türkiye’de hukukun işleyişindeki hata ve noksanları, bir hukukçu olarak eleştirse bu kabul edilebilir. Çünkü bu konudan şikâyetçi olmayan kimse yok.

Bu ve benzeri Bülent Arınç beyanlarını bizler çok izledik ve dinledik. Ak Parti tabanının da bu söylemlerden dolayı yeterince rahatsız.

Umuyor ve bekliyorum ki, sayın Cumhurbaşkanımız bu durumu artık farkına varır ve kendisinin derhal Ak parti ile ilgilisini bitirir. Değilse bu beyanlar Ak Partinin işini bitireceğe benziyor. 20.11.2020

M.Sadullah SAĞLAM

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber