banner240
banner237
banner238

Gerçeklere göre yaşamak cesaret ister. Bunun karşılığı da coşku ve mutluluktur. Gerçekçi insan korkulardan ve endişelerden özgürdür. Sahte değildir çünkü masumdur.

Cesur insan içinde  mutluluğu, coşkuyu bulunduran kişidir . O, duygularını özgürce ifade eder ve takdir beklemez .

Beklenti olmayınca hayal kırıklıkları da yaşanmaz.  Koşulsuz sevgi ve nedensiz coşku tüm negatifleri yok eder. Yıkıcı güçleri yapıcı güçlere dönüştürür . Dünya Değişim Akademisi’ nde bilimsel tekniklerle uygulanan Değişim Programları  sayesinde masumiyet, saflık ve cesaret yaşanır. 

İçten gelen koşulsuz sevgi herkesle paylaşıldığında artık insanların sizi yanlış anlamasından korkmayacaksınız çünkü gerçeklerin farkında olacaksınız. Gerçeklerin farkında olmak cesur olmak demektir . Endişe ve korkular bir kenara bırakılınca samimiyetle dolacaksınız.

Cesur insan sorumluluklardan,  dolayısıyla kendinden kaçmaz. Herkes kendi olmaktan sorumludur. Bu  sorumluluğu üstlenince gerçekten sorumluluk sahibi olursunuz . Artık kimse size “sorumsuzsun” diyemez. 

Herkesin sorumluluğu öz varlığıyla ilgilidir. Sorumluluk dışsal bir şey değildir, içsel bir şeydir. Eğer bu sorumluluktan kaçarsanız, kendinizden de kaçarsınız. Kendinizden kaçtığınızda da acılar başlar. Acı ortaya çıkar. Acı, farkındalıksızlığın sonucudur. 

İçte bir boşluk hissedildiğinde hayatın güzelliklerini göremeyebilirsiniz. Yaşamı ıskalarsınız, ' şimdi’de kalamazsınız. Yapay olma çabaları, sizi öz varlığınızdan uzaklaştırır. 

Böyle bir durumda tüm cesaretinizi toplayın ve bu boşluğa kendinizi bırakın . Değişim Sanatı ile yenilenin ve dönüşün. O zaman gerçek ile yüzleşeceksiniz. Hatalarınızı görecek, aynı hataları tekrarlamayacaksınız. 

Tekamül yolunda yürüyen insan gerçekten yaşayan insandır . Çünkü olgundur. Gerçekten yaşamak, var olmak demektir. 

Bizler ilk doğduğumuzda tam bir cesarete sahiptik, bebek hiçbir şeyden korkmaz. Ancak yaşam ilerledikçe aile ve toplumun koşullandırmaları ile  insanın cesareti kırılır. Cesaret sonradan kazanılacak bir şey değildir. Cesaret, insanın doğasında vardır.

Dünya Değişim Akademi’sinde bilimsel tekniklerle uygulanan “Cesur Olma Sanatı Değişim Programı” ile öz doğanızda var olan cesareti ortaya çıkaracaksınız. 

“Cesur Olma Sanatı Değişim Programı”  ile  kaybettiğiniz cesareti yeniden bulacaksınız.

“Cesur Olma Sanatı Değişim Programı’nın işleyişinden biraz bahsedelim. Bu program 8 çalışmadan oluşuyor. Her çalışma kırkbeş dakika  sürüyor.  Her çalışmada teorik bilgilendirmeler ve pratik uygulamalar yapılıyor. Her çalışmada “cesaret”  ile ilgili aydınlatıcı bilgilere yer veriliyor. 

Pratik uygulamalar ise nefes, vücut çalıştırma teknikleri ve gevşeme tekniklerini kapsıyor. Her çalışmanın uygulanışı dinamik olup, teknikler ardı sıra gelen duruşlardan oluşuyor.   

Değişim Teknikleri Değişim Uzmanları rehberliğinde bilimsel, sistematik ve yöntemli şekilde  uygulanıyor. Beden hareketleri nefeslerle birlikte dinamik uygulandığında duygu ve  düşünceler yatışıyor. Geçmiş ve gelecekle ilgilenmiyorsunuz. Bu da anda ve şimdi kalmayı kolaylaştırıyor. Bedendeki uyuşukluk gidiyor. Böylece canlanıyorsunuz ve enerjiniz yükseliyor.

“Cesur Olma Sanatı Değişim Programı” sayesinde yeniye doğru ilerliyorsunuz.  Yaşamınızın sorumluluğunu üstleniyorsunuz. Gerçek cesaretin ne olduğunu anlıyorsunuz. Gerektiğinde cesur olmayı, gerektiğinde ise geri çekilmeyi öğreniyorsunuz. 

Var olmak , en büyük armağandır. Bu armağanı en iyi şekilde kullanın.  Hayatınızın gerçek değerini bilin. Tüm korkularınıza  rağmen cesaretle ileri doğru adım atın. 

O zaman hayat size en güzel mutlulukları yaşatacak .

Neval Kütük

Değişim Uzmanı

Dünya Değişim Akademisi

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber