banner240
banner237
banner238

Coşku, özden gelir. Dışardan gelen hiçbir şey sizi coşkulu yapmaz. Kendinizi aştığınızda, kendinizi bulduğunuzda, içinizdeki öz varlığınızla tanıştığınızda içinizdeki coşku fışkırır ve tüm negatifleri, üzüntüleri silip süpürür. Coşku özgürlüğe kavuşma aracıdır ve kesinlikle coşkulu insan özgürlüğü de yaşayacaktır. Coşku, insanı tüm köleleştirmelerden kurtararak ebedi saadete kavuşturur. Böylece spritüel özgürlük başlar.

Coşkulu insan istediğini yapar, hayatı özgürce yaşar ve mutlak özgürlüğe ulaşır. İçten gelen nedensiz coşku tüm sınırları aşar ve kişiyi tamamen serbest bırakarak zihinsel hapishaneden kurtarır. Coşkunun dokunduğu her şey canlanır ve coşar. Coşku, yenileyicidir, tazeleyicidir, hayat vericidir. Coşkulu olmak için ve içinizdeki coşkuyu herkese yaymak için Dünya Değişim Akademisi’nde Değişim Uzmanları aracılığıyla sunulan ‘’Coşkulu Olma Sanatı’’ Değişim Programını uygulayabilirsiniz. Değişim Sanatı sayesinde coşku kanatlarını takarak uçabileceksiniz.

Coşku ve özgürlüğe götüren kapı insanın öz varlığında bulunmaktadır. Öz varlığınıza merkezlendiğinizde o kapıdan içeri gireceksiniz ve gerçek mutluluğa kavuşacaksınız. Her an coşkuyla dolacaksınız ve sizden herkese özgürlük titreşimleri yayılacaktır. Sizinle temasa geçen herkes de coşkuyla dolacaktır. Coşku, bilinmeyene götüren bir histir çünkü coşku cesaret verir. Eğer coşku engellenirse bilinmeyen gerçeğe ilerleyemeyeceksiniz, yerinizde sayarak gelişemeyeceksiniz. O yüzden içinizdeki coşkuyu serbest bırakın ki aksın. ‘’Coşkulu Olma Sanatı’’ Değişim Programını uygulayarak içinizde yükselen coşkuyu keşfedip taşırın.

‘’Coşkulu Olma Sanatı’’ Değişim Programı’nın işleyişinden biraz bahsedelim. Bu program 8 çalışmadan oluşuyor. Her çalışma kırk beş dakika sürüyor. Her çalışmada coşku hakkında yeni bir görüş açısı ortaya koyan derin, kapsamlı teorik bilgilendirmeler ve pratik uygulamalar yapılıyor. Pratik uygulamalar ise nefes, vücut çalıştırma teknikleri ve gerginliği atma tekniklerini kapsıyor. Her çalışmanın uygulanışı dinamik olup, teknikler ardı sıra gelen duruşlardan oluşuyor.

Değişim Teknikleri Değişim Uzmanları rehberliğinde bilimsel, sistematik ve yöntemli şekilde uygulanıyor. Beden hareketleri nefeslerle birlikte dinamik uygulandığında duygu ve düşünceler yatışıyor. Geçmiş ve gelecekle ilgilenmiyorsunuz. Bu da anda ve şimdi kalmayı kolaylaştırıyor. Bedendeki uyuşukluk gidiyor. Böylece canlanıyorsunuz ve enerjiniz yükseliyor.

Değişim Sanatı sayesinde içinizdeki coşkuyu istediğiniz zaman tezahür ettireceksiniz, özden gelen coşkuyu keşfederek paylaşacaksınız. Coşkuyu engelleyen şartlandırmalardan kurtulacaksınız. Kendinizi aşarak, kendiniz olacaksınız ve kendinizi bulacaksınız. Hayatınızda eksik olan coşkunun farkına varacaksınız. Coşkunun dışardan değil, içinizden yani özden geldiğini anlayacaksınız. Unutmayın ki coşku yaşam demektir ve hep sizinledir. Yaşamınızdan coşkuyu eksik etmeyin.

Bu haftaki yazımı sonlandırmadan, sizlere Değişim Uzmanlığı Eğitiminden bahsetmek istiyorum. Bu eğitim, Dünya Değişim Akademisi ve İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (YENİSEM) işbirliği ile gerçekleşiyor. Eğitim, 8 gün her gün 2 saat olmak üzere toplam 16 saatten oluşuyor.

Eğitim sonrasında Değişim Uzmanı oluyorsunuz ve uluslararası geçerliliği olan bir sertifika alıyorsunuz. En yakın Değişim Uzmanlığı Eğitimi 10-17 Ekim 2022 tarihleri arasında gerçekleşecektir. Eğitime katılarak Değişim Uzmanı olabilir, hem kendinizi, hem de tüm dünyayı değiştirebilirsiniz.

Mutlu değişimler..

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber