banner240
banner237
banner238

Yıllardır özlemle hasretle beklenen şampiyonluk ve kupa günü geldi çattı ve anı doya doya yaşadık. Öyle bir şampiyonluk geldiki, her alanda yedi düvele meydan okudu, bütün dünya bu şampiyonluğun kutlamalarını izledi ve takdirle karşıladı, mümkünse artık her sezon Trabzonspor şampiyon olsun diye açıklama yapanlar bile oldu. 

Trabzonspor’un bu hak edilmiş ve muhteşem şampiyonluğu sezon boyu çok konuşuldu ve tarihi farklar ortaya çıkardı, biz zaten demiştik yaparsak en iyisini yaparız diye ve yaptıkta, öyle bir şampiyon oldukki bu şampiyonluk ve kutlamaları kırk yıl konuşulacak izler bıraktı ve bundan sonrada Türk futbolunda bundan daha iyisi olana kadar en iyisi bu desen yanlış dememiş olurum.

Trabzonspor yönetim kurulu ve özellikle Başkan Ahmet Ağaoğlu’nu şampiyonluk yolunda verdiği mücadele, çektiği çileler adına çok tebrik ederken, yedi düvelde dillere destan olacak bu şampiyonluk kutlamalarının organizasyonunda hiç bir fedakarlıktan kaçmamış olmasınıda ayrıca tebrik ederim. 

Ve bütün Trabzonspor taraftarına bu muhteşem duygu ve mutluluğu yaşatan, Abdullah Avcı ve ekibine, ayrıca koca yürekli, terlerinin son damlasını bile, bu muhteşem günler için yeşil sahalara bırakan oyuncularada sonsuz teşekkürler ediyorum. 

Denizdeki takadan, karadaki cakasına kadar, statdaki görselinden, gecenin feyzine kadar bu anı yaşayan yaşatan, takımını sezon boyu yalnız bırakmayarak hep yanında olan bu muhteşem taraftarada sonsuz teşekkürler ediyorum.

Görsel ve yazılı medyada, Trabzonspor’un bu tarihi ve muhteşem yolculukta acı yada tatlı yaşadığı tüm anları taraftarlarına an be an aktaran, oyuncu ve teknik ekip duygularını taraftara taşıyarak sıcak anları anında yaşamımızı sağlayan koca yürekli gazetecilerede çok teşekkür ediyorum.

Kupanın, kaptan Uğurcan’ın ellerinde yükseldiği anda, oyuncu, teknik ekip ve yönetim kurulu üyelerinin, ayrıca stadı hınca hınç dolduran ve dünyanın her yerinde anı takip eden taraftarların mutlulukları görülmeye değerdi, bu anlar tarihin muhteşem sayfalarına altın harflerle yazılmıştır. 

Tebrikler Trabzonspor, şampiyonluk kupa ve kutlamalarının daim olması dileği ile, bu muhteşem anların alışkanlık yaptığını ve bağımlısı olmak istediğimizi bilmenizi istirham ederim. Saygılarımla. 

(2010-11 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR)

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber