Durup dururken Danıştay, Cumhur ittifakının tarafları arasında sorun yaratacağı önceden belli olan bu Andımız kararını neden veriyor. Bence buradan bir siyasi sonuç elde edilmek istenmektedir.

Umarım Cumhur ittifakının tarafları bu tuzağa düşmeden yürümeye devam ederler. Şu anda bir hükumet değişikliği Türkiye’ye çok pahalıya mal olur.

Muhalefetin yüz eleştirisinden doksan beşi anlamsız ve gereksiz. Sadece halkımızın zihnini karıştırmak istiyorlar. İktidar ne yaparsa mutlaka yanlıştır, doğrusu onun tersini yapmaktır. İşte size bugünkü muhalefetin sloganı.

Vatandaş geçim sıkıntısı çekiyor diyorlar. Bu şeklindeki muhalefet eleştirisini, iktidarın onca sosyal yardımına rağmen doğru kabul edelim. Kendileri iktidar olunca bu sorunu nasıl çözecekler. Kılıçtaroğlu’nun cevabı “Ben yaparım” bunu söylemek ne kadar kolay değil mi? Bunu söyleyemeyecek tek bir Allah’ın kulu var mı?

Kılıçtaroğlu’nun neyi nasıl yapacağını bilen kimse bu yok ülkede. Keşke sorun olarak ileri sürdüğü konulara ilişkin net çözüm yollarını da beraberinde halka açıklamış olsa. Çok samimi olarak ifade edeyim ki, bunu yapmış olsa benim oyumu da rahatlıkla alabilir.

Tekrar gelelim Andımız tartışmasına, bu tartışma sonucunda varsayalım ki, bu sayede iktidarı devirdiniz. Ortaya çıkacak sıkıntıların sorumluğunu nasıl alacaksınız. Kadrolarınız ve programlarınız yok.

Sayın Kılıçtaroğlu bu millet sizi tükürüğü ile boğar bundan haberiniz var mı? HDP ye ilişkin olarak ağzınızdan çıkan sözleri kulağınız duysun derim. Birkaç oy için bir terör örgütünü cesaretlendirecek tutum ve davranışlar nedeniyle tarihin tozlu raflarına gömülmeyin.

Bu ülkenin refah ve mutluluğunu daha yükseklere taşımak için herkesin farklı fikir ve düşünceleri olabilir. Bu çok normaldir hatta öyle olmalıdır.

Ancak ülkemizin üniter yapısını parçalamaya yönelik siyasete izin verilirse ortada devlet kalmaz. Bir terör örgütü olan PKK silahlı bir şekilde ülkemizi bölüp parçalamaya çalışırken içerde TBMM sinde bir parti de bu örgüte maddi ve manevi destek vermek dışında hiçbir faaliyet göstermiyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber