Dernekler federasyonu Trabzon temsilciliği görkemli bir törenle Trabzon’un Ortahisar İlçesi Uzun sokaktaki binası Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Dernekler Federasyonu Genel Başkanı İsmail Şatıroğlu, İyi Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Ortahisar Belediye Başkan Vekili Faruk kanca, KTÜ Rektörü Hamdi Çuvalcı, Arsin Belediye Başkanı Mehmet Sait Gürsoy, Tonya Belediye başkanı Osman Beşel, Ak Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu, İyi Parti il Başkanı Azmi Kuvvet, Büyük Birlik Partisi Akçaabat İlçe Başkanı Ayhan Civelek, STK temsilcileri Dernek üyeleri ve halkın katılımı ile açıldı.

Doğrusu güzel bir açılış oldu.

Açılış konuşmasını yapan Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Sayın İsmail Şatıroğlu hiçbir siyasi görüşün uzantısı olmadıklarını, şimdiye kadar birçok başarılara imza attıklarını ifade etti.

İstanbul da yapımı tamamlanan Trabzon Konuk evini yakında açacaklarını bunun yanında da bir kız yurdu yapacaklarını.

Yine Şırnak’ ta Eren Bülbül adına bir kütüphane yapacaklarını söyledi.

STK’ların bu tür çalışmalarının Devletin üzerinden de yük aldığına dikkat çekti. Türkiye’nin her yerinden kendisinin arandığını ve her arayanın derdine çare olmaya çalıştığını ifade etti.

Daha sonra Trabzon Belediye Başkanı Sayın Murat Zorluolğu da bir konuşma yaptı.

Zorluoğlu Genel Başkan İsmail Şatıroğlu’nu yapmış olduğu çalışmalardan dolayı tebrik etti.

Ayrıca İstanbul da yapılacak olan Kız Yurdu için vermiş olduğu sözün hala geçerli olduğunu ifade etti.

Zorluoğlu; ben sadece Trabzon da yaşayanların değil tüm dünya üzerinde yaşayan Trabzonluların Başkanıyım. Bu bizim için bir görevdir dedi.

Trabzon Valisi Sayın, İsmail Ustaoğlu da yapılan çalışmaları tebrik etti. Eren Bülbül adına yapılacak olan Kütüphane için ayrıca teşekkür etti.

Kalkınmanın hep birlikte çalışarak olacağına vurgu yaptı. Hemşerilerimizin kendi şehirlerine sahip çıkması çok güzel.

Bu birliktelik Trabzon’a çok şey katıyor dedi.

Daha sonra temsilcilik binasına geçildi.

Trabzon da büyük bir boşluğu dolduracağına inandığım Dernekler Federasyonu Trabzon Temsilciliğini Araştırmacı Yazar Mustafa Durmuş Yürütecek.

Trabzon’umuza hayırlı olsun.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber