banner240
banner237
banner238

Trabzonspor, Ziraat Türkiye kupası çeyrek final karşılaşmasında deplasmanda Ankaragücü’ne konuk oldu. 

Artık Trabzonspor için hayati önem taşıyan bu maç, bizim adımıza mutlak galibiyetle sonuçlanması gereken bir öneme sahip ve oyuncularımız bu düşünceyle sahaya çıktı.

Kayserispor maçında sahamızda 4 gol yiyerek kaybedince, belliki hoca faturayı Bartra’ya kesti, çünkü Bartra’yı yedek soyunduran hoca, Hüseyin Türkmen ile ilk onbir başladı. Peki Kayseri maçına dair, Uğurcan ve Peres ne oldu, bu isimlerde kötüydü, dilerim Bartra’nın kesik yemesi, Kayserispor faturası değildir. 

Eğer kötü maç sonrası bir oyuncuya faturayı kesersen, bende sana derimki, Kayserispor maçında Abdulkadir, Siopis, Gomez, sonradan oyuna giren hasta Bakasetas ve Markovic hariç herkes kötüydü, o zaman varsa cesaretin bu Bartra harici kötü olan diğer oyuncularada kesik atsana! 

Neyse şimdi maça dönelim, Trabzonspor ve Ankaragücü maçın ilk dakikalarında doğal olarak kontrollü oyunu tercih ederek oyuna başladılar. 

Dakikalar ilerledikçe Trabzonspor biraz daha ağırlığını sahaya yansıtmaya başladı ve bu bölümlerde, Ankaragücü’nün hırsla mücadele sergileyerek Trabzonspor’a karşı koyuyordu, belliki bu maç için oldukça iyi çalışmış ve şartlanmışlardı.

Maçın ilk 20 dakikalık bölümünde Trabzonspor adına Markovic’in inanılmaz bir mücadele, hırs ve güzel oyununu gördük, Markovic bu etkili oyununu, 22.dakikada asistle süsleyerek taçlandırdı. Markovic’in bu asistini çok klas ve usta meziyetiyle ağlara yollayan Abdulkadir Ömür Trabzonspor’a 1-0’lık üstünlüğü getirdi.

İlk devre itibarıyla iyi oyun sergileyen Trabzonspor’da oyuncular baktılarki bu pabuç pahalı, ne var ne yok yetenekleri dahilinde sahaya yansıtırlar. Ve ilk devre Trabzonspor’un 1-0 üstünlüğüyle geçildi.

İkinci devreye küçük hoca zihniyeti ile başlayan Trabzonspor, 1-0’lık skor üstünlüğünü korumaya kalkınca ki, (sanki rakip AC Milan) Ankaragücü tam tersi, Trabzonspor’un bu taktikle ikinci devreye başlayacağını hesap ettiğinden çok baskılı oyuna başladı ve skoru eşitledi 1-1

Skor da eşitlik olunca Ankaragücü oyuncularının motivasyon ve iştahları da tavan yaptı, dolayısıyla ikinci golüde bulup, 1-0 geriye düştükleri maçta hemde  Trabzonspor gibi bir takım karşısında, geri dönüş yaparak 2-1 üstünlüğü ele aldılar. 

Tabi bu skorla Ankaragücü ile birlikte taraftarıda coştu, doğal olarak Trabzonspor ise tam tersi, fiziksel ve mental olarak çöktü, bu durumda Ankaragücü skoru 3-1 yapmakta zorlanmadı. 

Hiç kimse bana Ankaragücü karşısında 1-0 üstünlüğü eline alan Trabzonspor’un bu üstünlüğü koruyamayarak 3-1 mağlup duruma düşmesinin hocayla alakalı olmadığını söylemesin, resmen hoca durumu idare edemedi ve skandal bir skora daha imza attı.

Trabzonspor, Kayserispor ve Ankaragücü maçlarında uğradığı hezimeti direk yeni yönetime fatura ederim ben, neden? Çünkü, büyük aslana küçük kuyruk yakışmaz demiş atalarımız, atasından ders almayan bir zihniyet, ufak hesaplarla koca camiayı küçük düşürür.

Evet şimdi soruyorum, hiç bir hedefin kalmadı, kimse bana üçüncülükten falan bahsetmesin, bu kadro, bu oyun ve bu zihniyetle Trabzonspor ligde ilk beşe bile zor girer. Hedefin yok sayın başkan, napcan! sezon bitene dek oturup enkaz mı seyredecen? yoksa, operasyon mu yapcan? 

Gelecek sezonun önlemini şimdiden almanın tam zamanı, beklemek sadece zaman kaybı ve yine hüsran olur bilesiniz. 

Çünkü, hedefin kalmadı başkan, elimizde ne kaldı diye sorarsalar koca bir hiç dersin, peki o zaman şimdi tam operasyon zamanı, Orhan Ak istifa ettiğini açıkladı şimdi, takımı sabote eden oyunculardan da kurtulmanın tam zamanı haydi kolay gelsin. 

(2010-11 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR)

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber