banner240
banner237
banner238

Herkesin zaman zaman, canı hiçbir şey yapmak istemez. Sabah erken yataktan kalkmak çok zor gelir. Yada evden, çıkmak istemez. Evde olsa bile hiç birşey yapmak istemez. Tam isteksizlik ve tembellik kişiyi ele geçirmiştir. Eğer sizde, böyle anlar yaşıyorsanız bilin ki; Entropi (tembellik) kuvvetinin içindesiniz. Bu enerji güçlü bir şekilde sizi çekmekte. Veriminiz git gide düşürmektedir. Bu durmadan çıkmak için, Orijinal Yoga Sistemi’n deki Nefes teknikleri ile güne başlamanız da yarar var. Yatakta bile çok rahat bir şekilde uygulayacağız bu nefes teknikleri şöyle. Sırt üstü veya ayakta da uygulanabilir. Bu teknikler; Ağız kapalı, burundan nefes alıp vererek uygulanıyor. Ellerimiz karında burundan nefes alıp, karnı şişiriyoruz, nefesi burundan vererek, karnımızı içe çekerek nefesi veriyoruz. İkinci olarak göğüs nefesi, aynı şekilde burundan nefes alarak göğsü şişiriyoruz, nefesi vererek havayı boşaltıyoruz, göğüs sönüyor. Bir kaç kez uygulanarak, omuz nefsine geçiyoruz. Nefesi burundan alarak omuzlar nefesle dolarak yükseliyor, nefes vererek, omuzlarımızı indiriyoruz. Son olarak tam nefes teknigi, burundan nefes alarak önce karın, sonra göğüs daha sonrada omuzlar nefes ile doluyor, tam nefes şeklinde önce karın, sonra göğüs, daha sonra ise omuzlar aşama aşama iniyor. Bu nefes tekniğini birkaç kez uygulayın. Canlılık başlayacak. Daha enerjik kalacaksınız. Gününüz çok enerjik ve olumlu geçecek. Bu teknikleri günün her anında uygulayabilirsiniz, işinizin daha verimli sonuçlar getirdiğini göreceksiniz.

Entropi kuvvetini, Dünya Değişim Akademisi Uzmanları nasıl tanımlıyor?

“Entropi kuvveti evrensel bir dinamiktir, bu yüzden insanın insan kaçması mümkün değildir.

Entropi kuvveti insan hayatında tembellik olarak tezahür eder. Tembellik insanı aşağı çeken ve tekâmülü engelleyen entropi kuvvetinin öteki adıdır. Her insan bu evrensel yasanın etkisi altında olduğu için tembellik herkesin içinde vardır. Bazıları atropinin etkisi altında tamamen tembelliğin kontrolü altına girer, bazıları ise özgür irade sayesinde tembelliği kendileri kontrol eder ve entropiyi yener. Tembelliği aşmak için birey tembelliği olduğu gibi tanımalı ve kendinde olduğunu kabul etmelidir, böylece tembellik yüzeye çıkar, çalışkanlığı dönüşür.

Tekâmül ve entropi birbirine zıt olan kuvvetlerdir. Tekâmül yükselmek, bilinçlenmek, beden, düşünce ve duygu yapısının düzen ve uyuma gelmesi demektir. Oysa entropi tüm yapıları düzensizliğe doğru sürükleyen bir kuvvettir. Her insanın içinde tembellik, tekâmülü engelleyen ve dünyevi bataklığa iten entropi kuvveti vardır. Tekâmül yükselişe entropi ise çöküşe götürür, insan her an bilinçsiz bir şekilde bu iki kuvvetten birini seçer. Oysa insan bilinçli olarak seçim yapmak zorundadır.”

Seçim sizin ya tembelliği seçip çökersiniz, ya da tekâmülü seçip Orijinal Yoga Sistemi sayesinde entropi kuvvetinin ötesine geçip uçarsınız.

HERKESİN ENTROPİ KUVVETİNDEN FARKINDALIKLI BİR ŞEKİLDE ÇIKMASI DİLEĞİMLE ...

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Ercüment 2 yıl önce

Harika..Çok teşekkürler..

Avatar
Zeynep Erdoğan 2 yıl önce

Harika tsk

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber