Trabzonspor Bodrumspor deplasmanına gitti. Ama maç oynamaya değilde, sanki tatile gitmiş gibiydiler diyebiliriz!

Neden? 
Çünkü, hoca ayrı telden çalıyor, oyuncular ayrı telden!

Ligin son düdüğünü bekleyen adam benim için hedefine, işine saygısı olmayan adamdır.

Dolayısıyla işine saygısı olmayan adam, sevenlerine, taraftarınına saygısı olmayan adamdır.

Çok net söyleyeceğim, bana saygısı olmayana bende saygı duymam. 

Fatih hoca, kalan maçları kazandığımızda, rakiplerimizin durumuna bağlı Ligi beşinci bitirme ve dolayısıyla Avrupa kupalarına katılma olasılığımız var dedi! 

Dedide, sahaya sürdüğü onbirine baktığımızda, hedefe oynayan oyuncu karakteri göremedik, oyunculara izin vermek, kadro dışı bırakmak, gençlerle oynayacağım deyip, saçma sapan kadro ile sahaya çıkmak, hedefle alakalı açıklamalarına ters hareket etmektir.

Yani Fatih Hocanın söylemiyle eylemi örtüşmedi. 
Bir anlamda seni sevenlerle ve taraftarla dalga geçmek gibi bir şeydir bu! 

Bazı aklı selim Trabzonspor taraftarlarının, Fatih Hocanın sezon sonu gönderilmesi gerektiğini, bu mantalite ve inat bir hocaya takım emanet edilemez diyorlar! 
Sanki az biraz haklılar gibi.

Ayrıca futbolu bilen ve yıllardır Trabzonspor’u yakından tanıyan futbol paydaşları, değişiklik yapılacaksa bu radikal olmalı.
Örneğin, bu takım Alman bir Hocaya emanet etmeli diyorlar. 

Maça dönecek olursak pekte söylenecek fazla bir şey yok aslında.
Oyuncular kafa olarak her şeyi bitirmişler, hoca riv riv çekiyor.

Ozan da hiçbir şey yok ama hoca oynatıyor onu. Ozan’ın  kaptırdığı top gol oldu. Onun yüzünden gol yemek insanı hem üzüyor hem sinir ediyor. 

Takım yine hatalı paslar ve bireysel hatalar yapıyor. 
Rezalet bir oyunun nesini yazayım.

Hoca genç ve gelişecek dediği Sikan, Avrupa kupalarında, şampiyonlar liginde ve kendi liginde bir sürü maça çıkmış ve başarılı olmuş, ayrıca kupalar kazanmış ama Fatih hoca ne yapıyor, Sikanı bu kadroda bile oynatmıyor. İlginç!

Nwakaeme emekli olmuş çalışan gibi! Stopersiz bir oyun, Cham halen bir çaylak, Draguş işe yeni gelin gibi ürkek!
Bu ne arkadaş, bu nasıl olacak bilen beri gelsin.

Bodrumspor ligde kalmak için iyi mücadele ediyor ve ilk devre golüde buldu. Devreyi 1-0 önde kapadı. 

Trabzonspor’un orta alanına bakıyorsun, defans oyuncularıyla al gülüm ver gülüm paslaşmaları yapıyorlar. Bu ne demek, bitsede gitsek!
Bu ne demek, hoca başka oyuncular başka telden çalıyor demek. 

Yuh olsun, 
Hocayada oyuncuyada yuh olsun. 

Maçın bitimine yirmi dakika kadar bir süre varken Trabzonspor penaltı kazandı. Bu penaltıyı hakem vermedi, VAR verdi. Aslında bana göre biraz ağır bir karardı. Ha belki çok iddialı bir maçta bu penaltı diye ortalığı yıkardık ama, bu sanki olmadı.

Penaltı atışı için topun başına Cham geçti ve çok teknik bir vuruşla topu ayrı, kaleciyi ayrı köşelere göndererek skoru 1-1’e getirdi. 

Trabzonspor buradan puan aldı diye iyi oynadı diyemem, hatta hak etti de diyemem! 
Ancak puan puandır en azından,  Trabzonspor mağlup olmadı, sevindirici olan sadece budur.

Nasıl olacak inanın bilmiyorum ancak bu takımın çok büyük bir futbol aklına ihtiyacı var bunu biliyorum.

(2010-11 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR)

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber