banner240
banner237
banner238

Aşık olmak kalbini açmak ve teslim olmak demektir. O yüzden gerçek aşkı yaşayanlar cesur insanlardır. Acı vermeyen aşka erişmek için bencillikten özgürleşmek gerekir.

Gerçek aşk sayesinde imkansız şeyler bile başarılır. Gerçek aşk acıyı dindirir. Fakat bencil aşk devreye girince zevk veren şeyler bile acı verici olur.

Dünya Değişim Akademisi'nde "Acı Yönetimi"  Değişim Programı sayesinde acılar dinecek ve bencillikten özgürleştirici bir aşk yaşayacaksınız.

"Acı Yönetimi" Değişim Programı'nın  işleyişinden biraz bahsedelim. Bu program 8 çalışmadan oluşuyor. Her çalışma kırk beş dakika  sürüyor.  Her çalışmada acıların nasıl zevke dönüşebileceği ile ilgili derin, kapsamlı teorik bilgilendirmeler ve pratik uygulamalar yapılıyor.  Pratik uygulamalar ise nefes, vücut çalıştırma teknikleri ve gerginliği atma tekniklerini kapsıyor. Her çalışmanın uygulanışı dinamik olup, teknikler ardı sıra gelen duruşlardan oluşuyor.   

Değişim Teknikleri Değişim Uzmanları rehberliğinde bilimsel, sistematik ve yöntemli şekilde  uygulanıyor. Beden hareketleri nefeslerle birlikte dinamik uygulandığında duygu ve  düşünceler yatışıyor. Geçmiş ve gelecekle ilgilenmiyorsunuz. Bu da anda ve şimdi kalmayı kolaylaştırıyor. Bedendeki uyuşukluk gidiyor. Böylece canlanıyorsunuz ve enerjiniz yükseliyor.

Tekamül ve değişim sayesinde daha zeki ve daha güçlü olacaksınız. Her acıdan ders alarak aynı hataları yapmayacaksınız. Acı sizi uyandıracak ve acı eğitici olacaktır. Değişim yolunda kalbiniz varoluşsal aşka açılacak ve korkusuzca sevebileceksiniz.

Gerçek aşk ile dolu insan bencillikten özgürdür. Gerçek aşk sayesinde acı verilen şeyler bile zevk verir çünkü aşk dönüştürücü bir araçtır.

Mutlu değişimler...

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber