banner240
banner237
banner238

Herkesin kendine göre bir gücü var. Güç nedir? Bağırmak, şiddet uygulamak bunlar gerçek güçler midir? Bu konu çok geniş olarak incelenebilir. Doğur bilgi için Dünya Değişim Akademisi Uzmanlarına sorduk. Çok etkili ve insanın hayatını etkileyecek bilgiler aldık. Bu bilgileri sizlerle de paylaşmak istiyorum.

YÜKSEK ses titreşimi tehlikenin belirtisidir. Örneğin gök gürleyince insan tedirgin olur. O yüzden gücünü sergilemek isteyen insan bağırır. İşte ilk sapkınlık bağırarak güçlü olduğunu gösterme dürtüsüdür. Çünkü dünyanın merkezi olmak istiyor. Sonra da bu sapkınlığın devamında öfke ortaya çıkar. Aslında öfke patlaması bir güç gösterisidir.

HER şeyin bir bedeli vardır, kişi öfkelenerek bir güç gösterisi yapabilir ama öfke bir zehir gibi bünyenin tahribatına yol açar. Bu gezegendeki en yaygın hastalık sindirim rahatsızlıklarıdır. Mide ve bağırsak hastalıkları en yaygın rahatsızlıklardır. Asidite, ülser, kabızlık, hazımsızlık vb. Neredeyse herkeste sindirim problemleri var. Onlardan nasıl kurtulacaksın? Sindirim problemlerinin kaybolması için ne yapacaksın? Bağırmayacaksın ve öfkelenmeyeceksin…

Fısıldayacaksın… Problem çözülecek. Sen de sapkınlıktan kurtulacaksın. Yani dünyanın merkezi olmaktan vazgeçeceksin. Ünlü olmaktan vazgeçeceksin. Nasıl vazgeçeceksin? Zaten eşsiz olduğunu idrak ederek. Sen eşsiz bir varlıksın. Senin gibi ikinci bir tane daha yok, sen teksin. Mutlak bunu biliyor. Yani mutlak bu kayıtlarda var. Sen eşsizsin. Bununla beslen. Bu gerçekle beslenince içsel gücünü doğru bir şekilde yönlendirebilirsin.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber