Yıllarca bu ve benzeri durumlardan ortaya çıkan kaoslar camiamızı onca yıl geri atmadımı? attı!! peki bıkmadık mı? zannedersem bıktık! yetmez mi? yeter! artık taraftar, camia bilinçli, kaostan beslenen çevre yada kişilerin değil, camianın, gerçek taraftarın istediği olmalı, olacakta.

Trabzonspor kötü olsun, yıkılsın, kaos olusun da bundan bir paye çıkaralım, gündem olalım, biz ne dersek o olsun devri bitti beyler, böyle düşünen bu zihniyet deki kişiler, her zaman kedinin mama yemeyeceğini artık bilmeleri gerek.

Yıllarca aynı senaryolarla Trabzonspor’a onlarca sene kaybettirildi, bu kez kötü niyetlilerin değil, gerçek taraftarın senaryosu vizyonda, hadi siz biraz uzakta ve sessiz kalın lütfen. 

Trabzonspor’da her zaman kötü gidişler olmuştur, bu kötü gidişlerde kötü kararlar alınarak, sonucu kaosa varan finaller yaşadık. Bu kez bu böyle olmayacak, bu senaryonun finalinde kazanan Trabzonspor olacak.

Şu aşamada hoca yollamak, kongre kararı almak Trabzonspor’u kaosa ve daha çok borca itmekten başka bir işe yaramaz. Şampiyon hoca ve yönetime güvenmek ve düştükleri bu yerden ayağa kalmalarına yardımcı olmak hepimiz görevi diye düşünüyorum.

Yönetim yanlış transfer politikaları izlemiş, aldığı bir çok oyuncudan faydalanamamış olabiliriz, fakat bu yönetimin doğru yaptığı işleride unutmayalım, kabul edelimki bu yönetimin doğru işleri ile uzun zamandır yaşayamadığımız şampiyonluğu yaşadık. 

Kötüyü konuşmak ve bunu sürekli kaşıyarak gündeme getirmek kolay, önemli olan bu ve benzeri zor günlerde, Trabzonspor’un en az hasarla bunu atlatmasını sağlamak, bunu kim sağlayacak tabiki sağ duyulu ve gerçek taraftar.

Trabzonspor sevdalıları olan gerçek taraftarlar, gece saat 22:00’de hocamız Abdullah Avcı’nın konutunun önüne giderek hocaya sahip çıktıklarını ve yanında olduklarını güçlü bir şekilde ortaya koymuşlardır, olması gerekende buydu, bu anlamda taraftarı tebrik ederim. 

Çünkü taraftar artık neyin ne olduğunu çok iyi biliyor. Taraftar Abdullah hocanın geçtiğimiz sezonda nasıl bir mücadele verdiğini, camiayı nasıl heyecanlandırdığını ve yaşattığı şampiyonlukta ne kadar mutlu ettiğini çok iyi biliyor.

Yoksa hoca yanlış kadro çıkarmış, yanlış oyuncu hamleleri yapmış, taktiksel hatalar yapmış ve puanlar kaybetmiş, olabilir bunların hepsi bunun içinde var. 

Elindeki imkan ve mecburi kararlarla bazı yanlış hamleler yapmış olabilir hoca, bu demek değilki hep yanlış olacak, bunun en iyisini ve en doğrusunuda yine hocamız Abdullah Avcı yapacaktır. 

Kimse demiyorki, şampiyon olmuş kadroda direk 60-70 gole imza koymuş oyunculardan yoksun kaldık, hoca yeni oyuncularla bu yarışın içinde olmaya çalışıyor, stoperde, beklerde ve kanatlarda sıkıntı yaşıyor.

Kimse demiyorki, şampiyonluk sezonunda performansı en üst seviyede olan bazı oyuncular, bu sezon performans düşüklüğü yaşıyor, bireysel hatalar üst seviyeye çıkmış ve bu nedenle puanlar kaybediyoruz, evet bunları göz ardı ediyoruz.

Dünya kupası arası kulübün kasasına 1 kuruş bile nakit girmedi, bu ne demek, işleyen çarkların arasına çomak sokmak demek. Bu durumda ekonomik olarak zora giren kulüp, bazı oyuncu maaşlarında geciktirme yapmış olabilir, ama muhakkak sonra ödeme gerçekleşir. Kimsenin tek kuruş alacağı bu kulüpte kalmamıştır.

Maaş alacağına sebep yada başka sebeplerle problem yaratan oyuncu yada oyuncular varsa ki, öyle gözüküyor, bunların ismine, kariyerine, kalitesine bakmaksızın gereken yapılmalıdır, hocamız ve yönetimde gerekeni yapacaktır. Kimse Trabzonspor’dan büyük değildir. 

Bu kaos ve sıkıntılara rağmen yarışın içinde olmaya çalışıyoruz, olmayada devam edeceğiz yeterki, birlik olalım ve desteğimizi eksik etmeyelim. Trabzonspor hepimizin, başka bir Trabzonspor yok arkadaşlar. 

(TÜRK FUTBOLUNDA ADALET 2011’DE KAYBOLDU)

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber