İSMET KÖSOĞLU/Gazeteci Gözü ile

Çaykur Rizespor 3 maç sonra galibiyete ulaştı.

Her iki takımında çocuk oyunu gibi devam ettiği mücadelede hatırlarda kalacak olan maçın tek golüydü.

5.dakilkada 6 numaralı formayı giyen İngiliz Jonyo Shelvey kendi yarı sahasından orta saha yuvarlağının tam ortasından 50 metreden çektiği şutun Gol olması belki de bu hafta haftanın golü seçilir.

Çaykur Rizespor- İstanbulspor maçında seyreden az sayıdaki seyirci ve bizler şunu gördük,22 oyuncunun gezdiği sahada futbol adına kalite yoktu. İstanbulspor’u ilk kez seyrettim ara sıra esen rüzgâr gibi Rize kalesine geldi etkili olamadı.

Buna rağmen Rizespor en kalitesiz maçını oynadı.

5.dakikada gelen muhteşem gol Rize için üç puanı koruyalım da sonuç ne olursa olsun gibi.

Bu sezon ilk kez bir önceki maç olan GS maçına gelen seyirci tribünleri yine boş bıraktı. İlgi çok azdı.

Oynadığı son 3 karşılaşmayı kaybeden Yeşil Mavililer muhakkak kazanmak zorundaydı ve sonuçta bir tek bunu gerçekleştirerek geçicide olsa rahat bir nefes aldı.

Karşılaşmanın daha başında, 5. dakikaya girildiğinde; İngiltere Milli Takım formasını da giymiş olan Rizesporlu Jonjo Shelvey, orta yuvarlağın kendi yarı alanında kalan kısmında, İstanbulspor kalecisi Jensen'in kalesinden öne çıkmış olduğunu görünce, sağ ayağıyla çok iyi bir iç üst vuruş yaparak, Jensen'i uzak mesafeden avladı.

Gol sonrası Jonjo Shelvey'in yine yaklaşık 25 metreden çektiği sert şut gol olsaydı çok daha rahat oynayabilirlerdi. İstanbulspor kalecisi Jensen, başarılı bir şekilde bu şutu uzaklaştırdı.

Takım kadrolarına bakıldığında her iki takımda 6 yabancı futbolcu ile maça başladı. Maçta tek sarı kartı Rizespor’dan müthiş golü atan Jonjo 62. dk. da gördü. Rakip takımı 6 korner atışı kulandı.

Orta hakem Sarper Barış Saka ekibiyle beraber uyumlu bir maç yönetti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber