Trabzonspor’un hiç derdi bitmiyor! bitecek gibide durmuyor.

Her yeni sezona, yeni umut ve yeni heyecanlarla başlayıp, çok geçmeden karalara bağlayıp mutsuzluk, hüsran, başarısızlık, ekonomik yıkım ve dağılma süreci ile sonuçlanan senaryolara alıştık. 

Muhakkakki Trabzonspor sevgisi ve aşkıyla bütün taraftarın bir fikri ve bir anlayışı var, buna mukabil bu duygu ve düşüncelerini paylaşmaktan çekinmeyen, en doğrusunun kendi düşüncesi olduğunda da ısrar eden, bu ısrarını kalp kırarak, karşısındakini üzerekte yapan bir taraftar topluluğumuz var.

Ve kendi düşüncesinin doğru olduğunu, muhakkak böyle olması gerektiğini ısrar eden bütün herkesi mutlu etmekte pek mümkün değil tabiki. 

Ancak ortak akılla bir karar vermek, bu ortak aklın bütün camiayı kıyısından köşesinden, illaki  bir yerinden ilgilendiren ve düşüncelerine saygı duyduğunu hissettiren bir kararla birlikteliği sağlamak gerekir diye düşünüyorum. 

Bunuda sağlayacak pek tabiki mevcut yönetimdir. Seversiniz sevmezsiniz fakat, mevcut yönetimi yada yönetimlerde olan isimleri Trabzonspor genel kurullarında seçimle belirleyip göreve getiren ve tam yetki veren delegelerdir. 

Bu nedenle, ama öyle olmuş, ama böyle olmuş! yok daha kaç ay olmuş! Ne oynatıyordu ki şimdi ne oynatacakmış! Yok bir sürü fos çıkan transfer yapmış mış! Yok ondan başkası yalan mış! Yok bu daha karizmaymış! 

Yok yok bunu ben daha çok seviyorumdur! Yok bu efsaneymiş! Yok bu hırslıymış da, o gevşekmiş! Yok o at yarışı oynarmış! Yok bu parayı çok severmiş! Yok bu eskiden iyi golcüymüş! Yok Trabzonspor ruhu taşırmış, yok taşımazmış!

Daha istersem sayabileceğim onlarca sebep ve nedenlerle, Trabzonspor teknik direktörlüğü için ismi geçen şahsiyetler hakkında olmadık övgüler, eleştiriler ve hakarete varan paylaşımlar var. Müthiş bir, birbiri önerilerini  karalama, kendi önerilerini yüceltme yarışıdır gidiyor. 

Yav arkadaş kimsede demiyorki, yarış devam ediyor. Atı alan Üsküdarı geçmek üzere, biz hala sidik yarışındayız. Bu kulübün seçilmiş bir yönetimi var ve bütün yetki onda. Kırmadan, yıkmadan, dayatmadan, baskı yapmadan medeni bir şekilde önerilerimizi yapalım ve susup bekleyelim. 

Evet, teknik direktör adayının ismini ve resmiyetini belirleyecek bir başkan ve yönetimimiz var, herkes eteğindeki taşı döktü ve susup beklesin. Yönetim kurulu kimde karar kılarsa kılsın, isim belirlendiğinde o isim Trabzonspor teknik direktörü olacaktır.

Büyük Trabzonspor taraftarınada bu isim etrafında birlik olmak, her şartta ne olursa olsun destek vermek ve sahip çıkmak düşer.

Burada eleştirimiz yönetim kuruluna olabilir. Neden? Çünkü mevcut hoca ile olmadı ve görevi bırakıyor diye bir sürü haber ve spekülasyon var! Buna istinaden kaç gün geçmiş olmasına rağmen henüz gerçekçi bir açıklama yada hamle yok! Hoca bıraktı mı? Yenisi kim olacak acil koduyla konuyu çöz ve bu haber içerikli spekülatif paylaşımlara artık bir son ver. 

Bunu yapmak çok zor olmasa gerek! Bunu yapmak için oradasınız! Aceleyle karar vermek istemiyoruz demeyin çünkü, acil koduyla bu gibi durumlarda B planınız olması gerekiyor ve bu B planınız yoksa bu sizin eksikliğiniz demektir ki, bu kaosu siz tırmandırmış olursunuz. 

Bugünden tezi yok, her bir puanın bile milyonlarca lira ettiği bir ortamda başarıya, lige ve futbola odaklanmamız için, herkes işini yapsın, sizde görevinizi yapıp kararınızı verin açık ve net bir şekilde açıklayın ki, herkes işine baksın. 

(2010-11 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR)

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber