Antalyaspor deplasmanında Trabzonspor bildiğimiz gibi oyuna başladı, topu rakibe bırakarak oynadı ve Maçın 15. dakikasından sonra oyunda kontrolü eline alarak oynamaya başladığı görüldü fakat, bu Trabzonspor’un klasik oyunuydu, Antalyaspor’da ise ilk devre kötü oynadı diyemeyiz.

Maçın 23.dakikasında Nwakaeme talihsiz bir şekilde sakatlanarak oyun dışı kaldı ve 24. dakikada korner atışından Cornelius ile golü bularak skor üstünlüğünü de elimize aldık 0-1. 

Fakat hakem zorbay küçük’ün çokta iyiniyetle yönetemediğini düşündüğüm maçın, 34.dakikasında Antalyaspor Edgar’ın eline top değmesi sonucu penaltı kazandı, bu penaltıyı Fredy gole çevirince skorda eşitlik oldu 1-1

Beraberlik golünden sonra ilk devre sonuna kadar Antalyaspor top oynamadı, çirkefleşti, sertleşti ve yerden kalkmadı desek yanlış dememiş oluruz.

Nwakaeme’nin sakatlanması hücumda sıkıntıya düşmemize sebep olsada, Yusuf Sarı bir nebze bunu tolere edebilirdi ve ettide, ancak sol bekte Peres oldukça aksadı diyebiliriz, Antalyaspor bu kanattan Trabzonspor’u biraz zorladı. Maçın ilk devresi bu hikayelerle 1-1 sona erdi.

Maçın ikinci devresi Antalyaspor oyuna daha iyi başladı, isteyen, ısıran ve arayan Antalyaspor’du, Trabzonspor uzun zaman üstüne ilk kez bu kadar dağınık ve kopuk bir futbol ortaya koydu.

Maçın 73.dakikasında talihsiz bir şekilde Dorukhan ters bir dokunuşta Trabzonspor ağlarına Antalyaspor golü olarak gitti ve bu golle ev sahibi takım 2-1 öne geçti.

Trabzonspor’un namağlup ünvanına herkes kafayı takmıştı, bunu rakipleri bozamadığı için ve bu namağlup stresindende kurtulmak için, bunu rakibimiz adına yine kendimiz, kendi kalemize gol atarak bozduk.

Maçın hakemi Zorbay bey, belliki medyanın ve İstanbul sempatisinin etkisinde kaldı, bütün taktir haklarını Antalyaspor’dan yana kullandı, tamam bu mağlubiyeti hakeme bağlamak istemem ancak gerçekleride görmek lazım.

Hakemin kötü yönetimine mukabil Trabzonspor’un da iyi oynamadığını, kötü performans gösteren oyuncuların bu maçta fazla olduğunu belirtmeliyiz. Bunların başında mevkisi olmadığından Peres, Berat, maç eksiği olan Bakasetas, Cornelius ve Djaniny geliyor.

Gözünüz aydın olsun, sonuç olarak Trabzonspor yenildi, namağlup ünvanı gitti, ama unutmayın Trabzonspor 12 değilsede 9 puan farkla  yine ligin uzak ara lideridir. 

En azından bu mağlubiyet psikolojik olarak Trabzonspor’un rahatlamasına neden olacaktır diye düşünüyorum.

(2010-11 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR)

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Abdullah Doksanbir 2 yıl önce

Bu mağlubiyet ilk oldu
İnşAllah son olur
Bence dahada hırslanırız
Hakem konusunda sana katılıyorum.tesbitin doğru

Avatar
ÇAĞRI CAN ÇAKAR 2 yıl önce

Bugün gördük ki anadolu takımları bile bizi yenmek için diğer maçlarda göstermedikleri performansı bize göstermeye çalışıyorlar Demek ki bir kere daha anladım bize bizden başka fayda yok. Anadolu takımların bu kazanma azimlerini diğer 3 büyüklerede göstermeleri temenni ederim



Günebakış Trabzon Haber