banner240
banner237
banner238

Gerçek devrim, iç dünyada gerçekleşir. İçsel devrim gerçekleşmeden dışsal devrim söz konusu olamaz. Bu yüzden insan önce kendi iç dünyanızı keşfetmeli ve bireyselliğini geri kazanmalıdır. Ancak bu şekilde tam ve gerçek bir özgürlük mümkün olabilir.

Dünya Değişim Akademisi’nde Değişim Uzmanları aracılığıyla sunulan ‘’ Devrim Sanatı’’ Değişim Programı ile bireysel devrimin nasıl gerçekleştiğini yaşayacaksınız. Bireyselliğinizi geri kazanarak özgürlüğünüzü kutlayacaksınız. Devrimin ne demek olduğunu anlayacaksınız. İçsel devrimin nasıl gerçekleşeceği yönünde bir farkındalığa sahip olacaksınız.

Gerçek devrim bir fedakarlıktır. Eğer tam ve gerçek özgürlüğe sahip olmak istiyorsanız, hayatınızın sorumluluğunu üstleneceksiniz. Gerçek cesaret, içsel devrimi gerçekleştirip tek başına olma halidir. İçsel devrim, geçmişten kopmak ve geleceğe adım atmaktır.

 ‘’Devrim Sanatı Değişim Programı”nın  işleyişinden biraz bahsedelim. Bu program 8 çalışmadan oluşuyor. Her çalışma kırkbeş dakika  sürüyor.  Her çalışmada içsel devrim farkındalığını geliştirmek için derin,  kapsamlı teorik bilgilendirmeler ve pratik uygulamalar yapılıyor.  Pratik uygulamalar ise nefes, vücut çalıştırma teknikleri ve gerginliği atma tekniklerini kapsıyor. Her çalışmanın uygulanışı dinamik olup, teknikler ardı sıra gelen duruşlardan oluşuyor.   

Değişim Teknikleri Değişim Uzmanları rehberliğinde bilimsel, sistematik ve yöntemli şekilde  uygulanıyor. Beden hareketleri nefeslerle birlikte dinamik uygulandığında duygu ve  düşünceler yatışıyor. Geçmiş ve gelecekle ilgilenmiyorsunuz. Bu da anda ve şimdi kalmayı kolaylaştırıyor. Bedendeki uyuşukluk gidiyor. Böylece canlanıyorsunuz ve enerjiniz yükseliyor.

Eğer toplumu değiştirmek istiyorsanız, önce kendinizi değiştirmelisiniz. Değişim içten olmalıdır. Ancak o zaman sağlıklı, huzurlu ve refah dolu bir gelecek gerçekleşebilir.

Neval Kütük

Değişim Uzman

Dünya Değişim Akademisi

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Ercüment 3 yıl önce

Muhteşemm..Çok teşekkürler..

Avatar
Selva 3 yıl önce

i̇çsel devrim adına, çok hoşuma gitti. teşekkürler neval hanım

Avatar
Özce Güçlü 3 yıl önce

Tam intiyaç olab

Avatar
Zeynep Erdoğan 2 yıl önce

Harika bilgiler,teşekkürler

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber