İstanbul’umuzun ondörtmilyonluk Mega şehrimizin Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu “inadım inat” diyor, başka bir şey demiyor.

İşi gücü HDP ile beraber hareket etmede, hangisinden de başlayacağımı bilemiyorum.

Ama enson yaptığı, Pervin Bulduan’ı telefonla arayararak Nevruz’unu kutlamış.

Daha dün Edirnekapı Şehitliğinde gazi yakını bir öğretmenin kendisine söylemiş olduğu "burası, hatıra ormanı değil başkan""Sayın Başkan bir şey sorabilir miyim, ben bir gazi yakını olarak bir şey sorabilir miyim?" diyerek Ekrem İmamoğlu'na seslenen bu kişi, "Burası Pervin Buldan ile birlikte çiçek ektiğin hatıra ormanı değil başkan" dedi. Sözleri hala güncelliğini koruruken” Yine Ekrem bey ve yine HDP neden?

Aslında Ekrem Bey çok daha gerçekçi bir politika izlese seçmene inse bunlara hiç gerek yok. Siz seçilmiş bir belediye başkanısınız. Bu tür siyaseyle uğraşacağınıza gidin bir garibanın evinde bir bardak çay için. Halini hatırını sorun.

Kendi partisi, için 687 sayfalık iddname hazılanban bir eş başkana tebrik telefonu falan doğrusu insan düşününce bu HDP belasınının arkasında ki gücün kim olduğu da ortaya çıkıyor.

Terör örgütü ile bağının kesinleştiği ki, (zaten inkâr da etmiyorlar) bir partinin eş başkanına tebrik veya ortak eylemlerde bulunulması seçmen tarafından hoş karşılanmaz. Daha dün Selahattin Demirtaş’a vermiş olduğunuz destek aklımızdan çıkmıyor.

****

Sayın Kılıçtaroğlu, bir partiyi Millet açar, Millet kapatır diyor. Evet doğrudur.

Ancak bir partiyi Millet açar, Millet kapatır. Bunlar parti değil. Bunlar Terör Örgütünün arka bahçeleridir. Bunlar Kandil’in şehirde ki sözcüleridir. İnanıyorum ki bunu Sayın Kılıçtaroğlu da, Sayın İmamoğlu da çok iyi biliyorlar.

Bendeniz CHP Seçmeninin CHP nin ileri gelenlerinin bu tür davranışlarından memnun olmadıkları görüşündeyim. Acaba bu konuda hiç anket yaptırdılar mı?

Yani CHP seçmenine HDP ile ittifaka nasıl bakıyorsunuz diye bir anket.

HDP kapatılırsa kime yarar. Tabii ki öncelikle CHP ye yarar çünkü HDP seçmeni seçimlere kadar parti kurup seçime katılamazsa büyük bir çoğunluğu CHP ye oy verecek diye düşünüyorum. CHP bu tutumundan dolayı bir o kadarda oy kaybına uğrayacaktır.

Birçok seçmen şimdiden İYİ Partiye doğru yol almış durumda.

Partiler, birlik olup neden doğuda Milletvekili alamadıklarının bilimsel hesabını yapmaları lazım.

Yoksa HDP gibi partilerin desteklerini alıp bir yerlere gelebilmek için taviz vermeye mahkûmdurlar.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber