İSMET KÖSOĞLU/Gazeteci Gözü İle

Sosyal medyada bir cümle yazmıştım ama yönetenler tarafından yorumum nefret söylemi olduğu gerekçesiyle kaldırıldı.

Burada da açıkça yazayım.

Yazdığım cümle aynen şöyle ’ ’BEN HİÇ İSTEMİYORUM NE SURİYELİ NE YAHUDİ’’

Amacım Türkiye’de gündemden hiç düşmeyen ve sıkıntılar vermeye başlayan Suriyeli göçmenler ile yaşanan savaş dolayısıyla gelme ihtimali olan İsrail’deki Yahudiler içindi.

TC Vatandaşı olan ve yurtta ticaret yapan, vergi veren, burada doğup büyüyen yaşayan için kesinlikle kötü bir söz söylemem yakışık değil ve yazmak bana yakışmaz.

Cümlem NEFRET söylemi içermiş miş…

Nefret etmeye gerek yok ki her zaman söylediğimi tekrar ederim, ben Türkiye’de Suriye’den ve İsrail’den göçmen gelmesini istemiyorum. Bugün Türkiye’de dolaylı yollarla gelen 10 milyonu aşkın kayıtsız ve bize zarardan başka bir şeyi olmayan göçmen var.80 milyonun %10 dan fazlası göçmen. Rızkı veren Allah’tır ama biz bunları bakmak mecburiyetinde değiliz.

Bunlar sayesinde bugün Güneydeki bütün şehirlerde yaşamak insanımızı bıktırıyor. Can ve Mal güvenliği her saat tehlikede. Hırsızlık, arsızlık, namussuzluk ve tacizler bunlar geldikten sonra kat be kat artış göstermiş.

Gazeteci dostlarımın söylediği Hatay’da hastaneler doğurgan Suriyelilerle dolmuş. Bu nasıl savaş ki savaş anında bile doğurmaktan vazgeçmiyorlar, bunların işi hep doğurmak mı?

Hatay nüfusu Türk Vatandaşı nüfusuna yetişti. Önümüzdeki tehlikeyi bizi yöneten zevatta görmüyor veya görmek istemiyor galiba.

Her geçen gün kaynayan Orta Doğuda yaşanan sıkıntıların semeresini niye biz çekelim.

Suriyeli Bayramlarda valizlerle turistik seyahate gider gibi memleketine gidiyor ve tatil bitince yine geri geliyor. Gelmesin kardeşim. Rahatça memleketine gidebiliyorsa demek ki sıkıntı bitmiştir orada kalsın Türkiye’ye gelmesinler.

Çıkan kargaşada memleketlerini koruyamayıp kaçandan kimseye hayır gelmez hele Türkiye’ye hiç hayır gelmez.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber