banner240
banner237
banner238

Kadın nedir?

Bu önemli sorunun cevabını Dünya Değişim Akademisi'ndeki Değişim Uzmanları'na sorduk, bir kadını anlaya bilecek çok etkili cevaplar aldık. Bunları sizlerle paylaşıyoruz.

'' Kadın bir yolculuktur aslında. Ve her yolculukta olduğu gibi kadınında bir yoldaşa ihtiyacı vardır. Tabii ki bu yoldaş sevgi dolu olursa kadının yolculuğu mutlulukla dolup taşar. O yüzden bir kadın ile yolculuk yapmak isteyen yani onun yoldaşı olmayı hedefleyen kişi, onu mutlaka sevmelidir.

Bir kadının sevgi ihtiyacı bir erkekten daha fazladır. Bu nedenle kadın erkeği duygusal sevgi ifadeleriyle bunaltsa bile erkek kızmak yerine anlayış göstermelidir. İşte, bu da erkeğin yapacağı fedakârlıktır - kadının duygusalığına göstereceği tolerans ve anlayış.

Aksi halde erkek kadını ne kadar severse sevsin, kadın erkeğin onu sevmediğini düşünür ve pürüz aramaya başlar. Erkeğin kadının duygusalığına anlayış gösterememesi, kadının pürüz arayışlarını çok farklı noktalara götürebilir.

Dünya gezegeninde ne kadın erkeksiz ne de erkek kadınsız durabilir. O yüzden kadın/ erkek ilişkisini keyifli bir yolculuğa dönüştürmek gerekir. Eğer erkek kadını sevdiğini hissetirirse kadın rahatlar, aksi takdirde hırçınlaşır ve sorunlar çıkarmaya başlar.

Bir erkek, kadına sevgisini hissettirmemekte bir sorun görmez ama bir kadın için bu en büyük sorundur ve kadın bir kaşık suda fırtına çıkarır. Bir kaşık suda kopan fırtına tüm yolculuğu tehlikeye atar.''

Değişim Uzmanı

Şirvan Yücel

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber