banner240
banner237
banner238

Trabzonspor’un maçı var, bu ne demek bizim için heyecan demek, akşama maçı izleyeceğiz, muhtemelen galip geleceğiz ve heyecanımız keyifle birleşip mutluluğa dönecek.

Ancak, son maçlarda hiçte böyle bir heyecan ve mutluluk yaşamadık, maçlarımızda öyle enteresan hikayeler ortaya çıkıyorki, kırk gün üzerine düşünsen, bu hikayeyi senaryoya dökemezsin. 

Sahanda Fenerbahçe’yi mağlup et, git Karagümrük gibi takımdan 4 gol yiyerek mağlup ol, gel evinde Giresunspor’a 3 gol atarak kazan, git Alanyaspor’dan ilk devrede 3 gol ye, ne oluyor beyler.

Maçın ilk 45+8’lik bölümünde Alanyaspor’u sahasına hapset, %71 topa sahip ol, rakip üç kez gelsin ve 3 gol ye, tabiki taktiksel hatalarda olabilir ancak, milli kalecimiz Uğurcan Çakır o kadar formsuz ve o kadar tutuktu ki, yediğimiz üç golde de inanılmaz hatası vardı.

Trabzonspor’un rakibini sahasına hapsedip yarı alanda maçı forse etmesi, arkada uğurcan’ın maçtan uzak kalıp soğumasına sebep oldu diyesim geliyorda, kendi kendime kızıyorum, sen milli kalecisin, sen Avrupa’nın radarında bir kalecisin bu halin ne? zorun ne? birader. 

Her zaman arkadan oyun kuran bir anlayışla maçlarını oynadığı için, taraftardan çok eleştiri alan hoca, bu maçta rakibine ilerde basmak, rakip alanda pres yapmak, bu baskı ile teknik ayaklarla gol bulmak ve taktikle üç puan almak isteyen Abdullah Avcı, Alanyaspor’un evinde iyi sonuçlar aldığını ve kontra atak oyununu iyi oynadığını heralde gözden kaçırdı. 

Tamam hoca kabahatli, oyuncular kabahatli de, bence asıl ve baş kabahatli başkan ve yönetimidir. Neden? çünkü, şampiyon olmuş kadroyu elinde tutamayıp bozarsan, üzerinede yaptığın transferlerde sınıfta kalırsan bu kötü sonuçlarda kaçınılmaz olur, buna da bile bile lades, yada başka bir deyişle ayağına sıkmak denir, kendi ayağına sıkanda sonucuna katlanır elbet.

Demekki neymiş, Nwakaeme’nin bu takıma katkısı büyükmüş, eğer böyle bir oyuncuyu elinde tutamıyorsan, Cornelius gibi oyuncuyu gönderiyorsan, sende ego var demek, egona bizi mahkum edip rezil ettiniz. 

Vişça gibi bir oyuncun ve şampiyonluk ta terminatör gibi savaşan Dorukan’ın sakatlanmaları, bu önemli iki oyuncunun alternatifini bulamaman, kusura bakmayın benim değil sizin kabahatinizdir. 

Bu akşam yediğimiz 5 golle beraber, Son iki deplasmanda 9 gol yemiş bir takımın kalecisi, hocası ve yönetimi bunun bir muhasebesini yapıp, gereken bedeli ödemelidir. 

Trabzonspor’u bu kadar rezil etmeye kimsenin hakkı yoktur, ne bu arkadaş mahalle maçı gibi, “üçte haftayım beşte biter” bunun hesabını verecekler bir adım öne çıksın derhal. Kim kendi ayağına sıktıysa bedelini o ödeyecek. 

(TÜRK FUBOLUNDA ADALET 2011’DE KAYBOLDU)

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber