“Lig uzun maraton” bu laf biraz klasik ama gerçek bu, lig uzun bir maraton. 

Lig başlamadan önce kamp proğramları ve bu proğramlarda ağır idmanlar, hazırlık maçları derken lig gelip kapıya dayanıyor, hepsi yalan bu gerçek dercesine, bir takım mücadelesi çok yüksek maçları aradı ardına oynuyor, birde şampiyonluk mücadelesi veren bir takımsan, bunun stresi, yorgunluğu, eleştirileri hepsi bir arada oldukça yorucu oluyor.

Trabzonspor’da bu stresi ve yorucu maratonu en yoğun yaşayan bir takım olarak takdir edersinizki, oyuncuların mental ve fiziki yorgunluğa dayalı performans düşüklü olabilmektedir. Önemli olan bu süreci taraftarında desteği ile en az hasarla atlatabilmektir. 

Trabzonspor’un taraftarıda, istisnalar kaideyi bozmaz düşüncesiyle takımına tam destek vermektedir. Trabzonspor Son altı haftada 1 galibiyet alabilmiş 4 beraberlik ve 1 mağlubiyetle puan kaybetmiş olmasına rağmen, taraftar stadı kapalı gişe ile doldurup takımına desteğini karşılıksız vermektedir. 

Bu destekle Trabzonspor ligin bitimine beş hafta kala 11 puanla lider durumdadır, bazı oyuncularımızın doğal olarak form düşüklüğüne bağlı kötü oyun sergilemelerine eleştiri ile değil onları sahiplenerek destek olalımki, çok yakın olan mutlu sonu doya doya yaşayalım ve bunun için sadece matematiksel olarak şampiyonluğu garantilememize dört puan  kaldığını unutmayalım. 

Medyada bazı trollerin gazına gelmeden, uzun zamandır yaşayamadığımız ve yaşatmadıkları şampiyonluk yolundaki gurur ve mutluluğu doya doya yaşayalım, hocamızın ve oyuncularımızın bize yaşattıkları bu gurur ve mutluluktan ötürü sonsuz kredileri olduğunu onlara hissettirelim ve üzerlerindeki stresi azaltalımki, şampiyonluk kutlamaları, sevinç ve övüncü muhteşem olsun. 

Cumartesi akşamı Adana’da oynanacak olan Adanademirspor müsabakasından puan yada puanlarla döndüğümüz vakit ki, ben buna gönülden inanıyorum, içerdeki Antalyaspor maçı tarihi bir maç olacak, 2021-22 sezonu şampiyonunun belli olacağı bu müsabaka sonucu, Trabzonspor o muhteşem taraftarı önünde şampiyonluk turu atacaktır. 

Şampiyonluğumuz hayırlı ve daimi olsun, bu şampiyonluk yolunda verilen bütün mücadelelere alkış tutup saygı duyarak, başta yönetim kurulu ve Başkan Ahmet Ağaoğlu’nu, teknik heyet ve hocamız Abdullah Avcı’yı, oyuncularımızın tamamını ayrı ayrı, yerel ve ulusalda hizmet veren medya mensuplarımızı, ayrıca cefakar ve vefakar bütün taraftarlarımızı cani gönülden tebrik ediyorum. 

(2010-11 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR)

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber