banner240
banner237
banner238

Gündemin  en sıcak konusu dünyayı etki altına alan korono virüs ve aşısı olsa gerek. 
Siyasiler aşı fotoğrafını veya videolarını servis ederken en çarpıcı açıklama Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr Fatih ERBAKAN dan geldi. Katıldığı bir TV programında korona ve aşı olayına nasıl bakıyorsunuz? sorusunu aynen şu cevabı verdi. 

" Çok şüpheli bakıyorum. Olayın başından beri zaten sürece şüpheli bakıyorum.

Şöyle ki; bir defa bu korona virüs hadisesi bundan 10 sene evvel meşhur Rock Feller'in vakfının internet sitesinde yayınlanıyor ve orada sadece korona adı söylenmmemiş. Bunun gibi çok başka şüpheli noktalar da var. Ayrıca Bill Gates diye bir insan tamamen yazılımla, elektronikle ilgili teknoloji şirketinin başında olan bir insan, sağlıkla ilgili konularda dünyanın en çok dinlenen en çok açıklama yapan insanı haline geliyor.

Bu son derece şüpheli bir durum. Diğer taraftan tabi biz bu dış güçlerin  dünya nüfusunu azaltma planlarını, projelerini çok iyi bildiğimiz için eskiden beri Fransız Devrimin'den beri bunu dile getirdik.

Çünkü bir avuç imtiyazlı insan kendilerini böyle görüyorlar. 30-40 milyon insan hatta belki daha da az. 7 milyar insana hakim olamıyosunuz. Öyle ise biz bunların soyunu kurutalım, kökünü kurutalım. Mesela GDO'lu tohumlar,

GDO'LU besinlerle iki tane dünyaca ünlü firma Dupon ve Monsanto diye. Doğrudan Rock Feller'in ortaklığı olduğu firmalar. Bunlar GDO'lu tohumları hayatımıza soktu. Kanser, kısırlık, sakat doğum oranları çok ciddi bir şekilde arttı.

Ben diyorum ki bu dış güçlerin Türkiye'de her apartmana bir kanser bir kısır projesini gerçekleştirdiler. Hakikaten bugün Türkiye'de hangi apartmana giderseniz 10-15 daireden Mutlaka bir kanser bir kısır bulursunuz.

Ciddi bilimsel araştırmalar, hayvanlar üzerinde yapılan deneyler kısırlık ve kansere doğrudan etki ettiğini gösteriyor.

Kim yapıyor bunu? Monsanto ile Dupon. Aynı zamanda da tabi kısır tohumlar bunlar.

Her sene yenisini almanız lazım. Şimdi bu noktada bunlar bu koronanın arkasındaysa ki bununla ilgili çok şüphelerimiz var.

Bu koronanın arkasından getirecekleri aşıyla ; bu kısırlığı tamamen yaygınlaştırmak ve Dünya nüfusunu tamamen belli bir seviyeye indirmek maksadı güdüyor olabilirler." diyerek cevapladı.
Bu vesile ile  Milli Görüş ve diğerlerinin farkını görmüş olduk. 
Sağlıklı günler dileğiyle..

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber