İsrail Kudüs’ü işgal edip, Gazze’ye ve diğer Filistin kentlerine girmesiyle fitili ateşlediler.               

Hem de lanetlerinin kendi haklarında tahakkuk etmesine fırsat verdiler. Her ne kadar şuan gözüken dünyanın gözü önünde ezilenler, öldürülenler Müslümanlar, Filistinliler olsa da en sonunda olayın kendi boyunlarına sarılacağı kesindir.

İsrail Kudüs’ ü ve Gazze’ye saldırmakla sırtını Amerika’ ya dayadı. İsrailoğulları sırtını Amerika’ya dayayarak Allah cc. Başka vekil kendilerine edindiler buda onların sonunu getirecektir. Ancak bir parantez açmak gerekir. Her gün her yerde Kuran okunuyor olması onun tatbik ediliyor anlamına gelmiyor. Kişilerin, milletlerin yada devletlerin adı Müslüman olması onu mümin ve ahlaklı yapmaya yetmiyor.  Bu insanlar, bu millet yani ümmet Kurandan göçüp gittiği için şimdi Amerika ve diğer Batı Devletleri tarafından cezalandırılıyoruz.

Aslında İsrail iyi olduğu için değil, İslam ümmeti yani kendilerini Müslüman Ülke olarak tanıtan ülkeler kendi İnancına, Kur’an’ liyakatini kaybettiği için cezalandırılıyor. Yüzyıllar önce de Asurlular ve Babil krallıkları da cezalandırılmıştı. Kişilerin Müslüman olması aynı zamanda hak olmasına yetmiyor. Hakkı yaşamak gerekiyor.

Hakkı yaşayamayan bizler öncesinden Irakla başlayan Suriye ile devam eden daha sonra Filistin, Ürdün, Mısır, Türkiye ve İran ile devam edecektir. Ancak burada Türkiye kendi kaderini kendisi değiştirebilir. Ancak diğerleri için aynı şeyleri söylemek biraz zor olacak. Bu cezalandırmalar sırf Müslümanlar kendilerine gelsin diye hak yolu bulsun diye cezalandırılacaktır.

Ne zaman ki Müslümanlar kendilerine gelecekler işte o zaman İsrail için sonun başlangıcı başlamıştır demek. Nuh’un çocukları devreye gireceklerdir. Ufukta İsrail’in ve İsrail gibi ülkelerin zulmünü görmek istemiyorsak aynaya bakıp kendimizi düzeltmemiz gerekmektedir.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber