banner240
banner237
banner238

İSMET KÖSOĞLU/Gazeteci Gözü İle

Onu Tuşla bunu tuşla

Teknolojiye ayak uydurduğunu zanneden kuruluşlardan bahsediyorum.

Arıza kaydı vermek için numarayı çevirdiğinizde onu tuşla bunu tuşla diye vatandaşı oyalamak, vatandaşı kazıklamaktır. Buna teknolojiye ayak uydurma denmez.

Arıza kaydı vermek için sağa sola yönlendirilen vatandaş en az 10-15 dakika telefonla oyalanıyor. Bu oyalanma elbette ki ücretsiz değil.

Hizmet isteyen vatandaşı oyalamak hizmet değildir.

Adam gibi telefona bir adam koyarsınız vatandaşın isteğini dinler ve yetkili etkili kim ise ona yönlendirir.

Telefonla böyle uygulamadan hiç bir vatandaş memnun değil ve olamaz.

Vatandaş memnun olmadığına göre böyle uygulamayı sürdürmek niye.

Birde utanmadan memnuniyet anketi doldurulması isteniyor ki işin baş ağrıtanı burası, insanı kötü sözlere teşvik eden uygulamadan niye memnun olalım.

--------

Rize Belediyesine teşekkür

Halka hizmet eden birinci teşekküller belediyelerdir.

Yaptığı hizmetlerden yer yer eleştirdiğimiz olmuyor değil. Eleştirilerimiz daima olumlu yönde, daha kaliteli ve yapıcı olması içindir.

Rize merkez Tophane Mahallesinde eksik bıraktıkları bir yol düzenleme işini Başkan Rahmi Metin beyin yakın takibi titizliği ve ilgisi ile zaman geciktirmeden tamamlayan Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine başta Müdür Naci Hacıosmanoğlu bey olmak üzere bütün ekibe teşekkür ediyorum.

Özel Kalem Müdür Enes Büyük beyin yakın ilgisini de unutmamak lazım. Rahmi Metin Başkan tecrübe yanında insan ilişkisini üst düzeyde tutan genç, duyarlı bir Özel Kalemle çalıştığı içinde çok şanslı.

Rize Belediyesinin duyarlılık göstererek yaptığı kendilerine göre küçük bir hizmeti için Başkan Rahmi Metin beye teşekkür etmek istedim. Halka hizmet küçük dokunuşlarla da olsa böyle olur.

--------

Parti transferleri başladı

Bağımsız İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, bir zamanlar 1 ayda 3 parti değiştirmesiyle meşhur olan fırıldak lakaplı 20.dönem Afyon Milletvekili Kubilay Uygun’u hatırlattı.

Çelebi yaptığı açıklamada, "Türk Milletinin sesi olarak yoluma Cumhur İttifakı çatısı altında AK Parti'de devam edeceğim. Davet ederek şahsımı onurlandıran Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a Şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Ergenekon kumpasında 41 ay hapis yattığında ülke olarak üzülmüştük. Genç pırıl pırıl bir askerdi. Cezaevinden çıktıktan sonda Siyasete atıldı. CHP’den Milletvekili seçildi bir süre sonra Memleket Partisine geçti, oradan da istifa ederek bağımsız yola devam edeceğim derken rotayı AKP ye çevirdi.

Ne diyelim hayırlı olsun, daha gençtir.

İşsiz kalmamak için Çelebi ilerisini gördü ki böyle bir tercih yaptı.

------

Nereden nereye

AKP Kütahya eski Milletvekili Hüsnü Ordu’nun Kütahya Belediyesinde e Özel Kalem Müdürü yapılan ancak işe hiç gitmeyip internette kedi satışı yapan kızı Sümeyra Ordu Tuncer şimdide TOKİ’ye uzman olmuş.

Ne diyelim hayırlı olsun millete vatana AKP dünyasına.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber