banner240
banner237
banner238

Türk milli futbol takımı daha evvel küme düştüğü UEFA Uluslar Ligi C grubunda, sıra takımların olduğu grubu lider bitirerek UEFA Uluslar B Ligi grubuna yükseldi fakat, C grubuna düştüğü zaman Ülkemizi ayrı rezil etmişlerdi, şimdi B grubuna yükselirkende ayrı rezil ettiler.

Dünya futbol sıralamasında esameleri bile okunmayan takımların biriyle berabere kalmış, ikamet ettiğim Trabzon’un kalkınma mahallesi kadar nüfusu bile olmayan takımada mağlup olmuş, bu rezilliğinde normal karşılanmasını be anlayışla destek verilmesini istiyorsun. Oyuncular gelişim içimdeymiş, miş miş miş. 

Hamit efendi maçtan sonra diyor ki, bu hocayı ben getirdim, milli takımın sorumlusu benim ve ben bu hocayla devam edeceğim var mı ötesi. Hamit efendi sen kimsin? kendini ne zannediyorsun? bu işler senin dediğin gibi yürümüyor bu ülkede, sen öyle diyorsun fakat, bende diyorum ki, Hamit sen türksün ama Türkiye’yi bilmiyorsun, Türk futbol taraftarını tanımıyorsun, getirdiğin bu vasıfsız hocayla beraber sen de gideceksin haberin olsun.

Tez zamanda hiç vakit harcamadan Milli takımın başına yerli yani Türk gibi Türk bir hoca getirin. Bende bazıları gibi onu, şunu, bunu getirin diye isim vermeyeceğim, sadece Türk,
ama hakedeni ve vasıfları yeterli olanı getirin, herhalde Türk hocaları en az benim kadar tanıyorsunuzdur. 

Milli takım torpil yeri değil, milli takım liyakat yeridir. Bu minvalde işlere imza atacak olan yetkililer ve hocalar göreve getirilsin lütfen, Türk futbol severleri bu kadar üzmeye hakkınız yok.

(2010-11 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR)

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber