banner240
banner237
banner238
Mutluluk, isteklere ulaşmaktan duyulan sevinçtir. Mutluluk göreceli bir kavramdır. Herkesin mutluluğu farklıdır. Bir kişiye mutluluk veren şey, başka birisine acı verebilir. 
Gerçek mutluluk insanın doğasından gelir. Yani kendiliğinden, doğal bir şekilde akar mutluluk. Mutluluk nesnelere bağlı değildir. Mutluluk aranmaz, o zaten hep sizinledir. Mutluluğu ararsanız mutsuz olursunuz. Bırakın, mutluluk sizi bulsun. 
İçinizde koşulsuz sevgi hissettiğinizde gerçek mutluluğa kavuşursunuz. 
Mutluluk ışıktır, mutsuzluk ise karanlık. Mutsuzluk karanlığını gidermek için Dünya Değişim Akademi’sinde bilimsel tekniklerle uygulanan “Mutluluk Sanatı Değişim Programı” nı uygulayabilir ve mutluluk ışığını getirebilirsiniz. 
“Mutlu Olma Sanatı Değişim Programı” bencil isteklerden vazgeçmenizi sağlayacak. Sevdiğiniz şeyleri yapmaya başlayacak ve hayattan daha çok zevk alacaksınız. Geçici mutlulukları bırakıp kalıcı mutluluğa erişeceksiniz.
Zevk almaya çalışmak mutsuzluğa neden olur. Farkındalığın gelişmesiyle zevkin ötesine geçip doğanızda var olan mutluluğa erişeceksiniz. Zevk yüzeyseldir ama gerçek mutluluk kalıcıdır. 
“Mutlu Olma Sanatı Değişim Programı”nın  işleyişinden biraz bahsedelim. Bu program 8 çalışmadan oluşuyor. Her çalışma kırkbeş dakika  sürüyor.  Her çalışmada teorik bilgilendirmeler ve pratik uygulamalar yapılıyor. Her çalışmada “mutluluk” olgusuna yer veriliyor. Pratik uygulamalar ise nefes, vücut çalıştırma teknikleri ve gevşeme tekniklerini kapsıyor. Her çalışmanın uygulanışı dinamik olup, teknikler ardı sıra gelen duruşlardan oluşuyor.   
Değişim Teknikleri Değişim Uzmanları rehberliğinde bilimsel, sistematik ve yöntemli şekilde  uygulanıyor. Beden hareketleri nefeslerle birlikte dinamik uygulandığında duygu ve  düşünceler yatışıyor. Geçmiş ve gelecekle ilgilenmiyorsunuz. Bu da anda ve şimdi kalmayı kolaylaştırıyor. Bedendeki uyuşukluk gidiyor. Böylece canlanıyorsunuz ve enerjiniz yükseliyor.
Mutlu olmak için sonuca değil, o an yaptığınız eyleme odaklanın. O zaman şimdide kalacaksınız. Geçmiş sizi etkilemeyecek ve geleceğin hayal kırıklıklarından da özgür olacaksınız. 
Neval Kütük
Dünya Değişim Akademisi
Değişim Uzmanı
0530 877 06 04

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
ZEYNEP ADIGÜZEL ERDOĞAN 3 yıl önce

süper .çok aydınlatıcı bir yazı .

Avatar
ZEYNEP ADIGÜZEL ERDOĞAN 3 yıl önce

süper .çok aydınlatıcı bir yazı .

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber