banner240
banner237
banner238

“Gerçek öyle bir şeydir ki yerine hiçbir şey koyamazsınız. Koymaya kalkarsanız kırk yerden açık verir.”
 Gerek ekonomik gerek siyasi veyahut ahlaki olarak hiçbirşey gizli kalmaz. Gün olur olur gün yüzüne çıkar. 
Mesele bir işin sonunu iyi getirmektir. 
Bütün mesele şerefli bir ölüm içindir. 
Nasıl Anılmak istersiniz ; sorusuna Canı ve malı ile Cihad Eden Mücahit olarak anılmak isterim. diyen  Erbakan hocayı rahmetle yâd minnetle ediyorum. 
Milli Selamet döneminde bir konuşmasında '' Keramet Milli Selamette değildir keramet hakka bağlanmaktır. Hak yol kimsenin tekelinde değildir kim ona sarılır sahip çıkarsa selamet bulur, refaha ulaşır. Demişti. 
Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesine 1994 seçimlerinde il yönetiminden bir Ağabeyimiz aday gösterilir. Bu ağabeyimiz seyyar satıcılık yapmaktadır. Erbakan hocanın deyimiyle keramet buya hakka bağlanmak mukabilinde bu ağabeyimiz seçimleri kazanır. Ardından 1999 seçimlerinde tekrar aday olur ancak kazanamaz. Seçimlerden sonra aynı kaldırımda yine  seyyar satıcılık işine devam eder. İşte milli görüş nedir! sorana bunu örnek veriyorum. 

Şimdi bunu anlatınca yeni nesile ağızları açık kalıyor, inanamıyor böyle bir şey olabilir mi. Belediye başkanlığı yapacaksın sonra yine seyyar satıxığıa devam edeceksin. Şimdi değil '' belediye başkanı arabasını süren şöferin  mal varlığına güç yetmiyor. Bir kare fotoğrafı olana bütün kapılar açılıyor '' gibi cümleler kuruyorlar bize haksızda değiller yani.. 
İşte yazımızın başında dediğiniz gibi mesele bir işin sonunu iyi getirebilmektir.Mevla ömrümüzün de işlerimizin de sonunu  hayırlı getirenlerden eylesin. Kalınsağlıçakla..

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber