Abdullah Avcı hiç mazeret üretmeden, elindeki malzeme ile en güzel hamuru yoğurup, en kısa sürede arzulanan sunumu yapmak zorunda. 

Sonuç olarak hoca, bu kulüpte daha bir yıl önce şampiyonluk kazanmış ve bunu doya doya yaşamış, taraftarı muhteşem bir sevince ve gurura boğmuş, bu başarısıyla Trabzonspor’un efsaneleri arasına adını yazdırmış bir isimdir. 

Ayrıca, şampiyon asbaşkan sayın Ertuğrul Doğan ile arasındaki samimiyeti ve başkanın hocaya olan inancını bilmeyen yok. Şimdi o asbaşkan bugün kulübün başkanı ve sadece hoca bundan mütevellit bile başarma mecburiyeti vardır. 

Oyuncu grubunun yüzde yetmişi zaten hocanın kendi zamanından kalma ve hoca bu oyuncuları çok iyi tanıyor. Yeni katılan oyuncuları ise tanımayan yok, tamda hocanın istediği bir santrafor ve ön liboro mevcut ki, o zaman hoca da engin tecrübe ve becerilerini sergileyerek bekleneni vermek zorundadır. 

Evet sayın Abdullah Avcı hocam, artık sendeyiz! Ne yapman gerektiğini çok iyi biliyorsun, haydi engin denizlerden aşta gel, ne kadar başarı ve ne kadar yaşanacak mutluluk varsa kapta gel, bu taraftar seninle, bu camia arkanda. 

Sayın hocam, ara transfer olsun, sezon sonu transferleri olsun hiç farketmez, kısa vadede bu transfer işinde o kadar akıllıca, seçici ve kıtmir davranılmalıki, kimseyi ben dediydim dedirtmemelisin. 

Mevcut kadroya biz inanıyoruz, sende inanır ve dokunuşlarını yaparsan ki senin ustalık alanın bu, o zaman tek sorun yüreğini sahaya koymak kalıyor.

Evet hocam bordo mavi renkler senin, bordo mavi gönüller senin, Trabzon senin, sen Trabzon’un, kasket senin horon senin, kılıç sende yürek sende, yeniden tarih yazmaya, hep beraber coşmaya biz hazırız sende hazır mısın? O zaman hodri meydan. 

(2010-11 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR)

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber