banner240
banner237
banner238

İki akşam önce evde tv izliyorum. CHP nin ağır toplarından genç Manisa milletvekili ve CHP Grup başkan vekili, Özgür Özel ekrana geldi.

Yüksek bir sesle iktidara geldiklerinde oto yollardaki gişeleri balyozla kırıp parçalayacaklarını söylüyordu. Birden şaşkına döndüm. Yahu burası düşman ülkesi mi nedir bu hınçınlık be adam. Zaten bu kafa yapısında olduğunuz için halkımız sizi iktidar yapmıyor. Bunu anla barı. Neyi kırıp döküyorsun yavaş ol kendine gel.

Efendim iktidara geldiklerinde uluslararası anlaşmalardan doğan yükümlü olduğumuz borçlarımızı ödemeyeceklermiş. Yahu siz bu kafa ile nasıl devlet yöneteceksiniz. Hiç böyle bir şey olur mu?

Hani dediklerinizi yapmaya da kalksanız dünyaya rezil olursunuz ve başaramazsınız. Uluslararası kurumlar var. Bu kurumların yaptırım güçleri var. Sizin haberiniz yoksa sorun öğrenin ondan sonra konuşun.

CHP iktidara gelince ki, böyle bir belirti ufukta görünmüyor özelleştirilen bütün kurum ve kuruluşları yeniden devletleştirecekmiş. Peki, bunu nasıl yapacaksınız Sayın CHP yetkilileri.

Devlet yönetimini yaz-boz tahtası mı sanıyorsunuz.

Her ülkenin bir hukuk sistemi vardır. Hukuk falan dinlemem diyecekseniz sizi dünyada adam yerine koyan kimse olmaz. Aynı zamanda hiçbir devlet sizinle herhangi bir anlaşmaya imza atmaz.

Bu sözleri söylerken kamuoyu oluşturuyoruz diyorsanız, halkımız bu palavralarınıza kanmaz. Kazandığınız belediyelerdeki vadettiğiniz sözlerle yaptığınız icraatlar ortada. Onlara değinecek değilim.

Bir yandan milleti bugünkünden daha ileri bir refah içinde yaşatacağınızı vadedip hem de refah için gerekli devletin para kaynaklarını kurutacaksınız.

Yahu güldürmeyin insanları.

Halkımızı refah içinde yaşatmak için gerekli ekonomik kaynakları nereden bulacaksınız. Bunu da bilmek isteriz.

Yeniden İMF ye başvururuz diyorsanız onu da açık ve net olarak söyleyin ki halkımız da öğrensin.

Polisimize yumruk atan HDP milletvekili Saliha Aydeniz’in dokunulmazlığının kaldırılmasına komisyonda CHP üyeleri, HDP ile üyelerle birlikte HAYIR oyu verdiler.

O polis ki, kendisine tokat atan o densizin bile güvenliğinin korunmasından sorumlu bir kişidir.

Böyle bir muhalefetin iktidar olduğunu düşünebiliyor musunuz? Ben düşünemiyorum. Hem iktidar olsa bu ülkeyi bir yıl bile yönetemezler. HDP nin desteklediği bir iktidar PKK ile nasıl mücadele edecektir?

Bu ülkede PKK yüzünden binlerce masum insanımızın kanı dökülmüş bir o kadar da şehit vermişiz. PKK nın uzantısı olduğunu bizzat kendisi itiraf eden ve tüm dünyanın bildiği HDP nin iktidara geldiğinde neleri yapacağını şimdiden tahmin etmek çok güç olmasa gerektir.

Hiç kuşkusuz nihai karar aziz Türk milletinindir. Onun vereceği tüm kararlara saygı duyacağız. Bütün mesele halkımızı yanıltmamaktır. Herkesin doğru konuşmasını istiyoruz.

08.07.2022 M.Sadullah SAĞLAM

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber