banner240
banner237
banner238

CORONAYI NEVAL’LE KİTAP OKUYARAK YENMEK 21. BÖLÜM

MANŞET 61 TV'de Neval KÜTÜK’ün hazırlayıp sunduğu  “Coronayı Neval'le Kitap Okuyarak Yenmek” programının 21. bölümü yayınlandı. 

Programın her bölümünde kişisel gelişim alanında 69 eseri bulunan ve kitapları 73 dile çevrilen tek Türk yazarı olan dünyaca ünlü yazar Akif Manaf’ın eserlerinden bölümler okunuyor.

Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan Covid-19 stres, kaygı ve endişe yaratmakta. Herkes evlerinde zaman geçirir oldu. Bu süreçte de yapılacak en güzel aktivite, kitap okumak. MANŞET 61 TV bu noktadan yola çıkarak “Coronayı Neval'le Kitap Okuyarak Yenmek” adlı programın oluşmasına karar verdi.

Neval KÜTÜK' ün sunuculuğunu üstlendiği bu programın 21. bölümünde ise Dünyaca Ünlü Yazar Akif Manaf’ın “NEFRET PSİKOLOJİSİ” kitabı okundu.

Yazar kitapta nefrete      ilişkin şunları söylüyor:

“ Nefret bir zehirdir sevgi ise panzehir. Nefret zehrinden kurtulmak için birey kendisine ve başkalarına karşı sevgi panzehrini kullanmalıdır. Kendini sevmek kendini bütünüyle kabul etmek demektir.”

Programı hazırlayıp sunan Neval Kütük ise programla ilgili şunları dile getirdi: “İçinde bulunduğumuz süreçte Corona virüsünün yarattığı stres, kaygı ve endişe halindeyiz. Herkes evinde ve evde kitap okumak yapılabilecek en güzel uğraş. Bu programda okunan kitaplar farkındalığınızı yükseltecek. Böylece moral ve motivasyonunuz artacak. Bilgelik dolu bu eserler sayesinde enerjiniz yükselecek ve mutlu hissedeceksiniz.”

Aşağıdaki linkten programın videosunu izleyebilirsiniz:

https://youtu.be/DcWwcQq_nQw

MANŞET 61 TV

HABERİMHAMSİ TV

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Nunsal 4 yıl önce

Neval hanımın takipçisiyiz

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber