banner240
banner237
banner238

Samimiyet, mahremiyet ve güven bu unsurlar insan hayatında önemli yer tuttar. Bunlardan biri olmazsa herşey eksiliyor. Benim de çok önem verdiğim bu üç konuyu sizinle paylaşmak istedim. Özellikle samimiyet ve mahremiyet konuları beni oldum olası aşırı etkileyen unsurlar olmuştur. İnsan hayatında samimiyet, mahremiyet ve güven hayati yer tutuyor. Hepsi çok özel ve önemli unsurlar. Aslında şu bir gerçek samimiyet ve mahremiyetin olduğu yerde güven kendilğinden akıyor. Bunlar benim içimden geçenler. Bu önemli ve bir o kadar hassas konuyu Dünya Değişim Akademisi Uzmanlarına sorduk doğrusu bilğiler beni derinden etkiledi içime aktı ve benimle bütün haline geldi. Bu eşsiz, derin bilgileri sizlerle de paylaşmak çok isterim. Eminim sizde kendinizden bir şeyler bulacaksınız. Şimdi söz Uzmanlarımızda.

''İnsanın içsel dünyası mahremiyat diyarıdır. Bu içsel mahrem dünya kendine has güzellikler içerir. İnsan insan sevişirken gözlerini kapatıp bu mahremiyet diyarına dalabilir ve içsel güzelliklerin tadını çıkarabilir.

Sevişirken gözlerini kapa, tamamen tamamen iç dünyanla uyumlu hale geleceksin. Derin bir samimiyet oluşacak, aşk çiçek açacak ve mahremiyetin tadını çıkaracaksın.

Karanlıkta samimi olmak daha kolaydır çünkü beden zihin ve duygular kendini açar, aydınlıkta ise gizlenmeye çalışır. Karanlıkta çıplaklıktan utanmazsın ama ışıkta utanırsın. Karanlıkta samimiyet mahremşyetle uyumlu hale gelir aydınlıkta ise ayrılır.

Samimiyet mahremiyetle uyumlu hale gelince iç dünyanın derinliklerinde saklı olan şeyler açığa çıkar. İç dünyanın derinliklerinde saklı olan mahremiyet çiçeği açmaya başlar. Mahremiyet tohumu açık toprağa bırakılırsa asla filizlenmez.

Bu tohumu toprağın sahminin karanlık derinliklerine bırakmak gerekir. O zaman mahremiyet tohumu filizlenmeye başlar ve kocaman samimiyet ağacına dönüşür. Mahremiyet karanlıkta beslenmelidir ki, samimiyet ışığı çıksın.

Tohumun filizlenmesi için toprağun derinliğine ve karanlığına ihtiyaç var. Tıpkı bunun gibi samimiyetin oluşması için ortaya çıkması için mahrem bir zemin olmalıdır.

Mahrem bir zeminde hareket eden iki insan arasında samimiyet oluşmay başlar. Samimiyet ve mehremiyet sayesinde iki insan arasında bir birlik oluşmaya başlar. Artık kendilerini bütünleşmiş bir organızma gibi hissederler.

Samimiyet ve mahremiyet aracılığıyla, birbirlerini seven iki insan derin bir uyum yaşarlar. İşte samimiyetin getirisi budur. Sevdiğin insanın içinde erimek ve onunla bir olmak.

O zaman yabancılık hissi kaybolacak ve birlik ortaya çıkacaktır. Birlikteliğin anlamı budur - samimiyet sayesinde birbirinin içinde eriyerek birlik teşkil etmek. Samimiyet kendini bırakmak ve kendinden geçmek yani kendinden başkasına geçmektir.

Fakat kendinden başkasına geçmek için mahremiyete ihtiyaç var çünkü bunu üçüncü kişinin önünde

yapamazsın. Samimyetle desteklenen mahremiyet sayesinde varlığın derinliklerinde mevcut olan tüm güzellikler ortaya çıkar.

Samimi bir ilişkinin derinleşmesi için mahremiyete ihtiyaç vardır. Açık olmak muhteşem bir şey ama gizli kalması gereken şeylerde var. Gizlilk seni gizemli yapar - bu da aşkın bir parçasıdır.

İçerisi sağlam olmalıdır ki, dışarısının meydan okumaları kabul edilebilsin. Evin iç yapısı güçlü olmalıdır ki, dışarıdaki rüzgâr, yağmur ve fırtına içeri sızıp huzuru bozmasın. Tıpkı bunu gibi içeride ki samimiyet dışarıdaki samimiyet mutluluk verici olsun.''

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Sema İslim 3 yıl önce

Güzel yazı.. teşekkürler

Avatar
Ercüment 3 yıl önce

Çok önemli ve herkes için çok gerekli bilgiler verilmiş.. Teşekkürler..

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber