banner240
banner237
banner238

Trabzonspor’un en önemli günlerinden biri, seçimli genel kurul cumartesi, pazar (bugün ve yarın) yapılıyor ancak, tek liste olduğundan mıdır nedir hiç heyecan yok, heyecan olmasada katılım çok olsun, full olsun.

Bu günler gövde gösterisi günleridir, helede şampiyonluğa koştuğumuz bu günlerde, kongreye full katılım daha önemlidir, bu günü unutmayalım, üyelerin muhakkak tam katılım sağlaması çok güzel hareketlerden olacaktır.

Ayrıca, kongre günü ve şampiyonluğa giden bir takımın maç saatini gündüz saatine ayarlayan zihniyeti kınıyorum, biz söylemekten usandık, onlar inat etmekten usanmadılar. 

Bu arada, Trabzonspor’un her maçı önemlide, Adanademirspor maçı başka önemli, neden derseniz Fırat Aydınus’un uzun aradan sonra yani, Başakşehir’e kaptırılan şampiyonlukta, Trabzon’da Nwakaeme’ye yapılan bariz penaltı hareketini es geçerek şampiyonluğumuza engel olduğundan beri, ilk kez Trabzonspor’un maçına verilmesi kafaları karıştırdı.

Bu nedenle, bu entrikaların bastırılıp önüne geçilmesi için, Stadın full doldurulup takımımıza destek verilmesi taraftarın görevi olmalı, olacakta inşallah full dolu tribünlere oynayacağız.

Eğer şampiyonluk yarışında Trabzonspor’a bir katkın olsun istiyorsan, bu şampiyonlukta benimde bir tuğlam olsun istiyorsan, fedakarlık ve sahip çıkma zamanıdır, hayden hep beraber desteğe.

(2010-11 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR)

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber