banner240
banner237
banner238

Kıymetli okuyucu Kardeşlerim.. 
Geçen gün 
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Ağrı'da katıldığı Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda "Oylarımız ile Tayyip Bey'e destek verdiğimiz için hanelerimize sevap yazılmaya devam ediyor." ifadelerini de kullandı.
Haksızda değil aslında. Elbette güzel şeyler yapılır ise sevap yazılır. 
Rahmetli Erbakan hocamız rey vermek çocuk oyuncağı mıdır? derdi. Futbol takımı tutmak mı zannediyorsun. Oy vermek en zor iştir. Dünya ve ahiretine karar vermektir derdi. Bu bağlamda Sn Yavuz da haklı oluyor. Ancak kaçırdığımız şey sadece sevaplar değil günahlarda hanenize yazılıyor. 

Irak 'a düşen ilk bomba ile kasamıza bilmem kaç milyar dolar girecek diyenlere ithafen''Irak'ta ölen bir tek çocuğun vebalini, yedi sülaleniz alnını secdeden kaldırmasa da ödenmeyecektir.demişti. İyi şeylerden hanenize sevap yazılıyor ise ülkemizdeki zinalardan, faizlerden, intiharlardan, cinayetlerden bozulan ahlak ve maneviyattan  elinizden kayıp giden gençliğimizin günahları da bu hale gelmeye neden olanların ve onlara destek olanların hanesine yazılacaktır. Unutmayalım.. 

 İktidar temsilcileri  halka porsiyonları küçültme tavsiyesinde bulunmuşlardı.
Şimdi de doğalgaz, elektrik ve kömüre yapılan astronomik zamların ardından bir bakan, “kombinizi 23 derece yerine 22 dereceye ayarlayıp biraz daha az ısınarak idare edin” şeklinde bir açıklamada bulunuyor.  
Tasarrufu biraz da imtiyazlı müteahhitlere aktarılan kaynaklardan, aynı şirketlere yüzlerce kez uygulanan vergi muafiyetlerinden yapmayı deneseniz, milyarlarca liralık protokol masraflarından birazcık tasarrufta bulunsanız, veya birden fazla maaş alan bürokratların maaşlarını teke düşürseniz de milletin üzerine bu kadar yük yüklemeseniz olmaz mı acaba ?
Sonuç olarak.. 
Cenâb-ı Hak buyuruyor:
“Kim zerre kadar iyilik yapmışsa onu görür. Kim de zerre kadar kötülük yapmışsa onu görür.” (Zilzâl, 7-8)

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber