Bu önemli konuyu Dünya Değişim Akademis'ndeki Değişim Uzmanlarına sorduk çok etkileyici cevaplar aldık, hiçbir yerde bulamayacağınız ''Sır Sevgisi' ni sizlerle paylaşıyoruz.

''Sır'' ve ''Sevgi'' olguları ''S'' harfi ile başlıyor. Bu tesadüf değil. Sevgi varoluşun en büyük sırrıdır. Sır da sevgi sayesinde algılanabilir. Sevgi sırla dolu olduğu için herkesi mıklatıs gibi çeker.

Sır şu ki, sevgi en güçlü yapıştırıcıdır. Herkes sevgiye yapışır ve sevgi sayesinde de birbirine yapışır. Bu yapışmanın öteki adı ilişkidir ve ilişki en büyük sırlardan biridir. ''insan'' denilen varlık, çeşitli ilişkiler kurmadan yaşayamaz.

İişki iki kişinin arasında olur. İlişki sayesinde bir olan iki olur ve sır üçe katlanır. Çünkü her insan başka bir sırdır ve ilişki de iki sırrı birleştiren sırdır. Sır olan iki insan bir araya gelince sır dolu yeni bir insan dünya meydana gelir.

İki yabancının buluşması ve sır dolu sevgi bağının oluşması yepyeni, daha önce var olmayan fenomenin ortaya çıkmasına neden olur. Bu fenomen sayesinde iki insan arasında sevgi akışı meydana gelmekte, sır dolu bir değişim gerçekleşmektedir.

Sevgi dolu bir ilişki yokken insan başka bir sırra sahiptir, sevgi devreye girdiğinde ise insan bambaşka bir sırra dönüşür. Yeni bir sır ortaya çıkar. Bir erkek ve bir kadın sevgi dolu ilişki kurduklarında, artık aynı erkek ve kadın olamazlar, sır dolu yeni bir kadın ve yeni bir erkek olurlar.''

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Şükriye A 3 yıl önce

çok sevdim yazarı ben. aktardığı bilgiler bana çok iyi hissettiriyor. aracılığınız için sonsuz teşekkürler.

Avatar
Şükriye A 3 yıl önce

çok teşekkür ediyorum emeği geçen herkese. ne güzel bir yazı.



Günebakış Trabzon Haber