KARAOĞLU, AK PARTİ TRABZON MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri için iş adamı Mehmet Karaoğlu AK Parti Trabzon Milletvekili aday adaylığı başvurusunu yaptı.

AK Parti Trabzon İl Başkanlığı’na gelerek Trabzon milletvekili aday adaylığı için başvurusunu yapan Mehmet Karaoğlu açıklamalarda bulundu.

BİRÇOK BAŞKANLIK YAPTI

Kendini tanıtan Karaoğlu, ‘’Ben Mehmet Karaoğlu olarak bugün AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı olarak karşınızdayım. 10 yılı aşkındır içerisinde aktif siyaset yaptığım partimizde, Gençlik Kolları Başkan Yardımcılığı, iki dönem boyunca Trabzon İl Gençlik Kolları Başkanlığı, Ortahisar ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği görevlerinde bulundum’’ dedi.

‘’YOL ARKADAŞLARIMLA BİRLİKTE ADIM ATMANIN GURUNU YAŞIYORUM’’

‘İçimizdeki heyecanı çok kıymetli dava ve yol arkadaşlarımızla birlikte coşkuya dönüştürdük’ diyen Karaoğlu, ‘’Arşınladık, kucakladık, koştuk, binler olup coştuk.Ve, hiç durmadık, yorulmadık. Birbirimize dost olduk, kardeşim dedik. Bugüne kadar, dostlarımın gösterdiği candan tevazuya, kardeşlerimin hiç dinmeyen heyecanlarına ve kıymetli dava arkadaşlarımın desteğine sonsuz şükranlarımı ifade etmek isterim. Onlardan aldığım enerjiyle, kutlu davamızın yolunda yeni bir yolculuğa birlikte adım atmanın gururunu yaşıyorum’’ ifadelerini kullandı.

‘SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN’I TÜRKİYE’NİN İLK BAŞKANI SEÇMEYE HAZIRIZ’

24 Haziran seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye’nin ilk başkanı seçmeye hazır olduklarını anlatan Karaoğlu, ‘’AK Parti teşkilatları 7’den 70’e tüm seçmeniyle 24 Haziran Seçimleri’nde partimizin Genel Başkanı, ülkemizin Cumhurbaşkanı Sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN’ı yeni Türkiye’nin İlk Başkanı seçmeye hazırdır.Ülkemizin ve milletimizin, deniz aşırı ülkelerde planlanan, sınırlarımız içerisinde ise uygulanmaya çalışılan kirli planlara cevabı olacak 24 Haziran. 15 gün yan yana duramayacak anlayışa sahip kişilerin, 15’li planının ülkemize şerden başka bir şey getirmeyeceği apaçık ortadadır. Kendisi öne çıkmaya korkanların başkalarını öne sürme gayreti içerisinde olması anlaşılması çokta zor olmayan bir oyundur ve bu oyunun içerisindekilerin hepsi birer piyondur. Hepimizin bildiği ve gururla anlattığı gibi, Türk Milleti; genciyle, yaşlısıyla, Trabzon’dan büyüttüğü Sedat Kaplan’ıyla, Niğde’den yetiştirdiği Ömer Halis Demir’iyle, 250 şehidimizin kanıyla 15 Temmuz’da Kahramanlık Destanı yazmış, sandık iradesine sahip çıkmış, demokrasisine el sürdürmemiştir.783 bin kilometre karelik vatan toprağımız üzerinde oyun oynanmasına izin vermemiş, oyunlarını başlarına yıkmıştır’’ şeklinde konuştu

MİLLİ İRADENİN GÜCÜ ORTAYA ÇIKACAK

24 Haziran seçimlerinde milli iradenin gücünün ortaya çıkacağını söyleyen Karaoğlu, ‘’24 Haziran Seçimleri oyun oynamaya devam etme gayreti içerisinde olanlara gerçeği yaşatmanın, Milli İradeni gücünü göstermenin günüdür. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN’ı ve onu seçen iradeye karşı 27 Nisan’da, 2008’de, 7 Şubat’ta, 17-25’te son olarak da 15 Temmuz’da ortaya çıkan ihanet odakları, her zaman olduğu gibi cevabını halktan alacak, yenilgiye uğratılacaktır’’ dedi.

OMUZUMUZDAKİ YÜKÜ AĞIRLAŞTIRMAYA HAZIRIZ

27.dönem AK Parti Trabzon milletvekili aday adayı olduğunu açıklayan Karaoğlu, ‘’Şahsım ve partimizden milletvekilliği aday adaylığı için başvuruda bulunan tüm herkesin ortak hedefi bu ihanet odaklarını yeniden yenilgiye uğratmak, planlarını bozmaktır. Bizler, partimizin hedefleri doğrultusunda, 2023, 2053 ve 2071’e dava şuuruyla ilerlemek için omzumuzdaki yükü ağırlaştırmaya hazırız. Destekleyen, inanan, heyecanını katan tüm kardeşlerime teşekkürlerimi sunuyorum. Bugün bu salonu dolduran herkese memnuniyetimi ifade etmek isterim. Yolculuğumuzun hayırlı olmasını temenni ediyor, İlk Günkü Aşkla HAYDİ BİSMİLLAH diyoruz’’ ifadelerini kullandı

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Ahmet 6 yıl önce

Tavizsiz ve şüphesiz Trabzon’a yakışacak olan en genç vekil adayı hayırlı olur İnsAllah



Günebakış Trabzon Haber