İSMET KÖSOĞLU/Gazeteci GÖZÜ İle

ÇAYKUR Rizespor 3 golle 3 puan alırken her ne kadar sevindiyse de bence kanser tedavisi görmekte iken 2 Aralık 2020’de 31 yaşında hayatını kaybeden eski oyuncusu Mohamed Abarhoun'u ölüm yıl dönümünde anması önemli bir vefa örneğiydi.

3-2 Rizespor’un lehine sonuçlanan maça gelince her iki tarafta çok istekli maça başladı. Hızlı bir tempo ile başlayan maçta henüz 5. dk. da ilk golü bulan Piontek’in ayağından Başakşehir buldu.

13’ncü dakikada Olawoyin’in beraberlik, Varesanovic’in 16’ncı dakikada attığı galibiyet golü oyunculara büyük moral verirken tribünde bulunan 3 bine yakın seyirciyi de ateşlemişti.

İki takım da üç puan peşinde ilk yarıda çok hızlı oynarken Rize önce beraberliği kısa süre sonra 2-1 galibiyeti buldu. Devre bu skorla sona erecek denirken devrenin uzatma dakikalarında 195 cm.lik Opoku’nun attığı güzel golle 2-2 beraberliğe ulaştı.

İkinci 45 dakikada konuk takımın daha istekli ve ataklı olduğunu gördük. Gollük pozisyonları kaleci kaptan Gökhan başarıyla önledi.

Orta hakem Mert Güzenge’nin düdüğünü çoğunlukla konuk takımdan yana kullandı.

Başakşehir ceza alanı içerisinde; Figueriedo’nun, Rizesporlu Mocsi’nin boynuna sarılmasını VAR incelemesi olmasına rağmen Penaltı veremeyen Mert Güzenge en büyük hatasını yapmış.

Maç 2-2 berabere bitti derken,90+2 de korner devamından gelen ve Başakşehir defansının uzaklaştırmaya çalıştığı topu önünde bulan Olawoyin, ceza yayının gerisinden gelişine çok sert vurunca karambol içinden giden topa kalecinin bir şey yapacağı yoktu.

Kaleye giden top 3-2 ‘lik galibiyeti ve beraberinde benimde sloganım olan 3 gol 3 puanı Ç. Rizespor’a yazıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber