banner240
banner237
banner238

Gürdoğan'dan Sert Sözler 'İstanbul'dan Trabzonspor'a Ahkam Kesiyorlar' 

Trabzonspor eski yöneticilerinden Erdal Atalay’ın “Fenerbahçe mağlubiyeti sonrası Trabzonspor’dan istifa edecek iki kişi var biri Başkan Ahmet Ağaoğlu, biri de Divan Başkanı Ali Sürmen’dir” diyen Atalay’a Trabzonspor Kongre Üyesi DKİB Başkan Yardımcısı Ahmet Hamdi Gürdoğan'dan çok sert cevap geldi.  

BU KADAR SORUN OLDUĞUNDA NEREDEYDİLER

İstanbul Beylerbeyi’nde Dernek Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Erdal Atalay’a cevap veren DKİB Başkanı Ahmet Hamdi Gürdoğan “İstanbul’da oturup boğaza karşı içip kendisini tatmin edenleri ne zaman Trabzon’da gördük. Oyuncak arıyorsalar İstanbul’da bulsunlar. Bu kadar sıkıntı olduğunda neredeydiler.  

Trabzonspor sıkıştığında nerede yardım ettiler, para mı verdiler? Trabzonspor Trabzon tarafında yaşayan isimler tarafından yönetilmeli. Trabzon dışında insanlar Trabzonluluğunu kaybediyor. Ahmet Nur Çebi Bordo Mavi bayrak asmış, eee Trabzon’u aşağılamak olarak konuşmadı mı?

“ İSTANBUL’DAN AHKAM KESİYORLAR

Trabzon ve Trabzonspor üzerinden insanların nemalandığını aktaran Gürdoğan “Herkes Trabzonspor’dan bir şeyler kazanıyor. Farozla, Arafilboyuyla sahip çıktığımız zaman Trabzonspor şampiyonluk olacak.

Bizim aklımız bizi idare ediyor.  

Bacak bacak üstüne atıp da o kadar sıkıntıyı veriyor Hacıosmanoğlu herkes kapıda karşılıyor. Herkes çıkarı için kullanıyor, oturmuşlar Beylerbeyi’nde, Ergun Gürsoy Galatasaraylı oradan bize ahkam kesiyorlar. Bizim akla ihtiyacımız yok gelsinler Trabzon’da iş yeri açsınlar, sömürmeye devam ediyorlar.  

AKYAZI’YA TRABZONSPOR ÜNİVERSİTE YAPSIN

Trabzonspor’un Üniversite yapması gerektiğini aktaran Gürdoğan “Akyazı’daki yer hazır, Trabzonspor Üniversitesi kuralım. Bizim yöneticiler de ayrı dünyada, Trabzonspor’un borçları ertelendi, bir gelir kazandırdılar mı? Liman ihalesini iptal ettirdik aldık verdik Trabzonspor’a eline yüzüne bulaştırdılar. Mezarı burada olan insanlar acısını çeker. Herkes Trabzonspor’u kullanıyor. “ ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber