Rize spor beklemediği bir mağlubiyetle evine döndü.

Çaykur Rizespor 16 Eylül’den buyana Deplasmandan galip gelemedi. En son Konya spor deplasmanından son dakikalarda attığı gollerle galip gelerek üç puanı alan taraf olmuştu.

Fatih Karagümrük maçında bu şansızlığı kırmak istiyordu.

İki takımadanda savunmada güzel ve yerinde hamleler geldi, Rize spor beklemediği bir anda kalesinde golü gördü. Aynı yerden Ceza sahası dışından sağ çaprazda dört faul atışı kullandı Fatih Karagümrük. Gelişen bir atakta yine aynı kulvardan yapılan orta ile bir kafa vuruşunda Rize kelesinde golü görmüş oldu. Rize sporun ilk yarı sonlarında Kale direğinin altından top geri geldi Rize adına şansız bir andı. Rize spor sol tarafı yüzde 47,5 kullandı Fatih Karagümrük ilk yarıda Dört korner atışı yaparken Rizespor bir korner atışı kullandı Rizespor ilk yarıda Karagümrük Yüzde 62.ile oynarken Rize yüzde 38 ile oynadı.

Fatih Karagümrük’ün Bu maçtan önce 21 puanı bulunuyordu. Bu müsabakanın Galibi Dört golle Karagümrük spor olurken puanını 24 çıkartarak bir tık almış oldu.

Son yedi deplasman maçını kazanamayan Rize spor Deplasmanda kazanamamak fobisini kıramadı.

Çaykur Rize spor beklemediği bir sonuç ile sahadan mağlup olarak ayrıldı. Çaykur Rize spor iyi oynamaya başlarken kalesinde goller gördü. Son vuruşlarda iyi değildi.

Bu maçı kaybettik önümüzdeki maça bakalım.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber